Adres
Exectly Coaching & Training

Exectly Coaching & Training
Duizendknooplaan 1
Vleuten
Utrecht

www.exectly.nl


Trefwoorden: Persoonlijke ontwikkeling, Eetstoornis problematiek, Eetstoornissen, Organisatiesensitiviteit, Assertiviteitstraining, Coachend leidinggeven, Stresshantering Stressmanagement, Coach, Relatieproblematiek, Communicatie

Rubrieken: Training & Coaching

Overige rubrieken:
Exectly Coaching & Training, Vleuten

Exectly Coaching & Training, Vleuten

Coaching is een uitstekend instrument om gedragsverandering te bewerkstelligen. In een 1-op-1 traject verken je jouw situatie, analyseer je je coachvraag en ontwikkel je nieuw gedrag. In 'werken vanuit je essentie' ga je in op jou als mens en hoe jij je kwaliteiten in je privéleven of werk meer kunt benutten.

Ieder mens beschikt over kwaliteiten, alleen heb je sommige kwaliteiten meer of minder ontwikkeld. In de coaching word je je bewust van de kwaliteiten die je al goed hebt ontwikkeld en ga je andere kwaliteiten meer benutten. Je ontdekt welke belemmerende overtuigingen bij jou een rol spelen en waar de kern ligt van je coachvraag. Je leert je eigen gedrag te analyseren en te kijken naar wat jij nodig hebt om zaken anders te doen.

Dit om hetgeen jij wilt bereiken. Je gaat aan het werk met de verkregen inzichten en je leert nieuw gedrag in de praktijk te brengen. Het is met vallen en opstaan om tot hetgeen te komen wat jij graag wilt. En daarom is het ook belangrijk om behaalde overwinningen en successen te vieren!

Diensten

Exectly Coaching & Training biedt haar diensten ook aan in Maarssen, De Meern, Kanaleneiland, Woerden en Breukelen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen