Regionaal zoeken
Vervoersbedrijven

Vervoersbedrijven: grote vrachten, kleine vrachten

Als u erop let, merkt u dat we de hele dag door dingen verplaatsen. We verplaatsen onszelf, onze spullen, onze kennis, enzovoort. Vervoersbedrijven maken het mogelijk mensen, dieren en goederen in grote hoeveelheden, veilig en snel van A naar B te krijgen. Hoe ze dat doen? Per (vracht)auto, trein, schip of vliegtuig.

Sommige vervoersbedrijven berzorgen slechts een pakketje. Anderen gaan per schip de oceaan over met containers vol goederen.Regels voor en branche-informatie van vervoersbedrijven

Waar let u op als u vervoersbedrijven met elkaar vergelijkt? Natuurlijk of hun dienst bij uw vraag past. Gaat u goederen vervoeren? Dieren? Chemische stoffen? Hoeveel gaat u vervoeren en hoe vaak? Blijft het vervoer binnen Nederland, of gaan er vrachten naar het buitenland? Dit bepaalt allemaal met welke vervoersbedrijven u in zee kunt gaan.

De overheid heeft baat bij goede voorzieningen voor vervoersbedrijven, maar ook bij schoon en veilig vervoer. Er zijn daarom regels waar vervoersbedrijven zich aan moeten houden.

Van vervoersbedrijven die bij een branchevereniging zijn aangesloten, weet u dat zij voldoen aan de eisen die de vereniging stelt. Dit is meestal gunstig. Voor het goederenvervoer over de weg is er de branchevereniging Transport en Logistiek Nederland (TLN), waarbij zo'n 6000 vervoersbedrijven aangesloten zijn.

Over de vervoersbedrijven in deze gids

De vervoersbedrijven in onderstaande lijst zijn van alle markten thuis. De meeste zijn er voor goederenvervoer, maar ook voor het huren van een taxi of partybus zit u hier goed. Er zijn bovendien speciale sneldiensten, bijvoorbeeld voor het vervoer van organen.

De vervoersbedrijven zorgen voor zowel nationaal als internationaal transport en bevinden zich onder andere in Amsterdam, Arnhem, Ede en Eindhoven.

Vindt u toch niet wat u zoekt, neem dan ook een kijkje bij deze rubrieken:

Denkt u ook aan het digitale verkeer?

Geen snelweg zo druk als de digitale. En dat betekent nogal wat. Als uw bedrijf vanaf die snelweg te zien is, kunnen potentiële klanten u beter vinden. Zorg dus dat u op internet zichtbaar bent. Bijvoorbeeld door in een bedrijvengids als deze te staan. Aanmelden is eenvoudig.

Voor u gevonden vervoersbedrijven in Zeist:

Nouras

Prinses Irenelaan 91, 3708 EC Zeist
Goederenvervoer, Goederenservice, Pakketdienst, Pakketservice, Transportbedrijf, Transportdiensten, Transportservice, Koeriersdienst, Koerierexpres, Koerierservice

Meander Omnium

Laan van Vollehove 1014, 3706AH Zeist
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op vervoersbedrijven Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'vervoersbedrijven' is ook te vinden in:
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Haarlem, Wijchen, Hengelo, De Meern, Nijkerk, Ermelo, Oldenzaal, Made, Schiedam, Maarssen, Woudenberg
Rubrieken