Adres
Hevatra Transport, Putten

Hevatra Transport
Da costastraat 19
Putten
Gelderland

www.hevatra-transport.nl

Trefwoorden: Transport

Rubrieken: Verhuizingen Verhuizers Verhuisbedrijf, Transport & Logistiek

Overige rubrieken:
Hevatra Transport, Putten

Hevatra Transport, Putten

Goederenvervoer over de weg

Goederentransport

‘Wij doen net iets meer!’

Alle goederen die wij vervoeren brengen wij bij u tot óver de drempel!

VerhuizingenHevatra Transport is een jong bedrijf dat bestaat sinds december 2013 en reeds 25 jaar ervaring in huis heeft. Het bedrijf bestaat uit twee eigenaren Henk van Grevengoed en Wouter de Graaf, Ruud als sales manager en Jelle, Jeroen en Ton als chauffeurs. Waarom zou u voor ons kiezen in plaats van de concurrent? Omdat wij net iets meer doen! Hevatra Transport is even goed als andere verhuisbedrijven, maar wel een stuk goedkoper. Daarbij bieden wij meer dan vervoer alleen.

VerhuisbedrijfWij verzorgen transport en verhuizingen. Of het nu gaat om stukgoed, stortgoed of bulkgoederen, Hevatra Transport vervoert het in binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor verhuizingen. Omdat wij weten dat er meer komt kijken bij een verhuizing, verzorgen wij ook inpakwerk, opslag en de montage en demontage van uw meubelen en witgoed. Ook halen wij meubelen voor u op bij meubelwinkels.

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan gerust contact op, wij van Hevatra Transport staan u graag te woord!

Offerte aanvraag / Contact opnemen