Adres
Verhuisbedrijf in de regio - D&K Verhuizingen, Oosterhesselen

D&K Verhuizingen
Welhaak 9
Oosterhesselen
Drenthe

www.denkverhuizingen.nl

Trefwoorden: Verhuisbedrijf in de regio, Ik zoek een verhuisbedrijf, Verhuizer vinden in de regio, Piano verhuizen, Bankstel verhuizen, Inboedel verhuizen, Zware meubels verhuizen, Inboedel inpakken verhuizen, Verhuisdozen verhuisbedrijf, Transport verhuizingen in de regio

Rubrieken: Verhuizingen Verhuizers Verhuisbedrijf, Verhuisservice

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
D&K Verhuizingen, Oosterhesselen

D&K verhuizingen in Emmen voor particuliere verhuizingen in Noord-Nederland

Heeft u een verhuizing op de planning staan, maar gaat hier kostbare tijd inzitten? Heeft u geen trek in de bijkomende stress en alle ongemakken? Schakel dan een verhuisbedrijf in de regio Drenthe in! D&K Verhuizingen uit Oosterhesselen verzorgt uw verhuizing in Noord-Nederland. Uw verhuisdag zal snel en soepel verlopen met de hulp van D&K verhuizingen. Of het nu gaat om een piano verhuizen, een bankstel verhuizen, zware meubels verhuizen, of uw gehele inboedel verhuizen - zij helpen u graag. Het bedrijf is onder andere actief in Assen, Hoogeveen, Dalen, Coevorden en Emmen. Wilt u een verhuizer vinden in de regio? Zij helpen u graag. Uw inboedel inpakken en verhuizen is geen probleem, de verhuizers nemen de verhuisdozen mee. Voor snelle transport verhuizingen in de regio kunt u op hen rekenen. 

Ik zoek een verhuisbedrijf Oosterhesselen, Drenthe

Verhuizingen in Noord-Nederland van A tot Z

D&K verhuizingen verzorgt verhuizingen voor particulieren in Oosterhesselen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden en daarbuiten. U kunt de gehele verhuizing uit handen geven, of enkel de taken waar u tegenop ziet of simpelweg geen tijd voor heeft. Denk bijvoorbeeld aan inboedel inpakken en uitpakken, monteren en demonteren, apparatuur aansluiten of lampen demonteren en ophangen. Heeft u zware meubels? Het is ook mogelijk om enkel uw grotere, zwaardere meubels door D&K te laten verhuizen. Ook voor kleinere kantoorverhuizingen kunt u het bedrijf inschakelen. Het betrouwbare team helpt u met plezier en staat klaar met verhuisdozen onder de arm.

Brede dienstverlening in de regio Drenthe

Bij D&K verhuizingen kunt u rekenen op een uitgebreide en flexibele dienstverlening. Diensten die bijvoorbeeld onder handen genomen kunnen worden, zijn:

  • Monteren en demonteren
  • Inpakken en uitpakken
  • Lampen demonteren en ophangen
  • Apparatuur aansluiten

Verhuisservice op maat

De harde werkers van D&K verhuizingen gaan graag met u in gesprek om hun werkwijze en visie toe te lichten. Daarnaast horen zij graag waar u precies behoefte aan heeft bij de verhuizing en hoe zij in kunnen spelen op uw behoeften en wensen. Provincies waar D&K vaak komt zijn: Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Uw verhuisdag zal snel en soepel verlopen met de hulp van D&K Verhuizingen. U wordt zo veel mogelijk ontzorgd, zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: het plezier van uw nieuwe woning.

Bent u benieuwd wat D&K verhuizingen voor u kan betekenen? Neem gerust contact op door te bellen naar 0524856396 of vul het online-contactformulier in.

Verhuisbedrijf in de regio Oosterhesselen, Drenthe

Offerte aanvraag / Contact opnemen