Adres
Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing b.v., Veldhoven

Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing b.v.
Provincialeweg 75
Veldhoven
Noord-Brabant

www.ngcenergyhealing.com

Trefwoorden: Energie in het lichaam, Kanker behandelen, Ziekte van Parkinson te behandelen, Stress, Goudwater, Collїdaal Zilverwater, Artritis, Reuma, Fybriomyalgie, Ziekte van Lyme

Rubrieken: Alternatieve Geneeswijzen, Gezond en fit, Natuurgeneeskunde, Healing, Alternatieve behandelwijze en Therapiën

Overige rubrieken:
Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing b.v., Veldhoven

Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing, Veldhoven

Om zowel lichamelijke als psychische klachten te behandelen werkt NGC Energy Healing met de modernste resonantietechnieken. Dit levert direct na de eerste behandeling al resultaat op.

Een van de grote voordelen van NGC Energy Healing is dat u vaak al binnen een week bij ons terecht kunt. Dat komt omdat wij veel apparatuur bezitten om mensen te behandelen. Het intakegesprek doen wij gratis aan de telefoon zodat wij u bij uw bezoek meteen kunnen behandelen.

Behandelingen

Eén keer in de twee weken plannen wij uw behandeling. Bent u erg ziek dan raden wij aan tenminste één keer per week te komen. Aan wat voor behandelingen kunt u denken:

  • Alternatieve behandelwijzen
  • Behandeling met goudwater
  • Behandeling met colloїdaal zilverwater
  • Behandeling van artritis
  • Fybriomyalgie behandelen
  • Kanker behandelen
  • Reuma behandelen
  • Stress behandelen
  • Ziekte van Lyme behandelen
  • Ziekte van Parkinson behandelen

Onze behandelingen doen wij op basis van resonantietherapie. Bij resonantietherapie worden lichaamscellen geregeneerd door elektomagnetische golven. Door dit proces herstellen verminderde lichaamsfuncties zich weer op een natuurlijke manier. Resonantietherapie ontstond aan het begin van de twintigste eeuw. De therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen.

Misschien staat u wat sceptisch tegenover alternatieve geneeswijzen. Lees dan hier de ervaringsverhalen van onze patiënten: Ingezonden brieven.

Garantie behandelingen

Ons doel is om u kwaliteit van leven (terug) te geven. Ondanks dat er geweldige resultaten behaald zijn, geven wij geen garantie dat onze behandelingen u genezen. Er spelen veel factoren een rol bij het genezen van een ziekte. Zo reageert de ene persoon beter op een behandeling dan een ander. Ook emotionele factoren en uw voedingspatroon spelen een belangrijke rol. Lees hier meer over deze factoren en onze doelstelling.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen