Adres
De Kock Glasfolie BV, Voorschoten

De Kock Glasfolie BV
Tsjaikovskilaan 34
Voorschoten
Zuid-Holland

www.dekockglasfolie.nl

Trefwoorden: Veiligheidsfolie, Anti-inkijk-folie, Zonwerende-folie, Decoratie, Raamfolie, Glasfolie, Onderhoud, Garantie, Kwaliteit, Voorschoten

Rubrieken: Glaszetters en Glaszetbedrijven, Zonweringen & Rolluiken, Glas en Glashandel, Folie, Folien

Overige rubrieken:
De Kock Glasfolie BV, Voorschoten
De Kock Glasfolie Veiligheidsfolie Zonwerende folie Anti-inkijk folie

VeiligheidsfolieZonwerendefolieAnti-inkijkfolie

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een enorm sterke, transparante folie die uitstekend hecht op glas. Veiligheidsfolie houdt het glas in geval van breuk of zelfs een explosie bij elkaar en voorkomt zo rondvliegende glassplinters en scherven.

Eigenschappen van Veiligheidsfolie

 • Maakt gewoon glas 10 tot 20 maal sterker.
 • Werkt inbraakvertragend en -preventief.
 • Houdt gebroken glas bijeen en voorkomt rondvliegende glasscherven (dit is van belang bij scholen, kinderdagverblijven en HACCP, JFS en BRC certificeringen
 • Weert UV stalen tussen de 300 en 370 Nm tot 99%.
 • Is optisch zuiver glashelder.
 • Is als glas te reinigen dankzij de kraswerende laag.
 • Geeft de beste veiligheid tegen lage kosten.

Soorten Veiligheidsfolie

Het belang van goede montage bij Veiligheidsfolie

Juiste montage is essentieel bij veiligheidsfolie. Een goede kwaliteit veiligheidsfolie die niet goed gemonteerd is, is waardeloos. Het monteren is zwaar en secuur werk en kost veel tijd. En pas wanneer er zich calamiteiten voordoen kunt u bepalen of de veiligheidsfolie goed gemonteerd is. Als wij de montage voor u uitvoeren bent u verzekerd van een goede en effectieve glasbeveiliging.


Zonwerende folie

Zonfolie is een zonwerende folie. Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door en dit kan uw woon- en werkklimaat negatief beïnvloeden. Zonwerende folie vermindert de toetredende zonnewarmte tot 80%, filtert het hinderlijke zonlicht en reduceert tot 99% van de schadelijke UV stralen. Zo blijft de temperatuur aangenaam en voorkomt u verkleuring van uw meubels of etalage. Zonwerende folie is in een grote keuze aan kleuren en in een breed scala aan warmte- en lichtwering verkrijgbaar.

Eigenschappen van zonfolie

 • Weert de zonnewarmte tot 80%
 • Kan de lichtscherpte terugbrengen tot 5% (i.v.m. schittering op beeldschermen)
 • bespaart u hoge energie kosten (i.v.m. airconditioning)

Zonfolie of Zonwering

Zonwerende raamfolie is een voordelig alternatief voor zonwering. De zonwerende folie die wij leveren heeft een duurzaamheid van 25 tot 30 jaar en is heel eenvoudig te reinigen.

Lees meer over warmtewerende folie


Anti-inkijk folie

Anti-inkijk folie is glasfolie die er voornamelijk op gericht is het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Door anti-inkijk folie toe te passen verhoogt u uw privacy, bijvoorbeeld u in uw werkkamer of in uw slaapkamer, en vermindert u de kans op inbraak doordat men moeilijker kan zien wat er staat. Wij leveren diverse soorten anti-inkijk folie, ook wel privacy folie genoemd, van hoge kwaliteit.

3 Specifieke uitvoeringen van Anti-inkijk folie:

 • Gematteerde folie voor uitzicht en inkijkbelemmering. Deze folie laat veel licht door, maar is van beide kanten ondoorzichtig.
 • Lichtdichte folie. In heel veel kleuren te krijgen.
 • Spiegelende folie voor inkijkbeperking met onbelemmerd uitzicht naar buiten. Om een goed resultaat te krijgen moet de lichtsterkte in de af te schermen ruimte minder zijn dan daar buiten.

De anti-inkijk folie die De Kock Glasfolie BV gebruikt biedt u optimaal effect tegen geringe kosten.

Polyester en vinyl anti-inkijk folie

Wij leveren zowel polyester als vinyl anti-inkijk folie. De polyester folie is vaak mooier en heeft een veel langere levensduur dan de vinyl folies. Maar de vinyl privacy folie is in veel meer kleuren leverbaar. Afhankelijk van uw wensen kan er een keuze gemaakt worden.


Kleurfolie

Eigenschappen van Kleurfolie:

Verfraait het glas en gebouw of auto.
Heeft een minimale warmtewerend effect.
Weert UV stralen tot 99% (verkleuring).
Kan de lichtscherpte (LUX) terugbrengen tot maximaal 5%.
Dempt licht schittering, bijvoorbeeld veroorzaakt door tegenover liggende gebouwen en ramen.

Kleurfolies zijn er op gericht de kleur van glas te veranderen.
Wij verkopen de volgende soorten kleurfolie.

De afbeelding “http://www.dekockglasfolie.nl/lijsten/img/upload/Brand%20Loyalty%206.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Kock Glasfolie Veiligheidsfolie Zonwerende folie Anti-inkijk folie


in heel Nederland NOORD HOLLAND Alkmaar – Amsterdam – Haarlem – Haarlemmermeer - Zaanstad ZUID HOLLAND Sliedrecht Den Haag – Dordrecht – Leiden – Rotterdam -Zoetermeer UTRECHT Amersfoort - Utrecht BRABANT Bergen op Zoom – Breda - Den Bosch – Eindhoven – Tilburg - Venlo GELDERLAND Apeldoorn – Arnhem – Nijmegen - Ede GRONINGEN Groningen FLEVOLAND Almere - Lelystad OVERIJSSEL Almelo – Deventer – Enschede - Zwolle DRENTE Emmen FRIESLAND Heerenveen - Leeuwarden LIMBURG Maastricht – Roermond - Venlo ZEELAND Goes

Offerte aanvraag / Contact opnemen