Adres

Strapex Nederland B.V.
Sterrebaan 10
Utrecht
Utrecht

www.strapex.nl

Trefwoorden: Handapparatuur, Verbruiksmaterialen, Omsnoering, Machine, Wikkelfolie, Zegels, Labels, Staalband, Hoekbeschermers

Rubrieken: Verpakkingen, Verpakkingen & Verpakkingsmaterialen, Folie, Folien

Overige rubrieken:
Strapex Nederland B.V., Utrecht

https://www.strapex.nl/portaldata/1/resources/_system/_img/header/head_home.jpg

Strapex bedient de markt met systeem oplossingen en service voor product beveiliging gedurende transport, voor productie, handel en logistieke bedrijven. Onze omsnoering toepassingen dekt: product beveiliging tijdens transport, bundelen van producten en verzenddozen, drukwerk, bescherming tegen diefstal. Strapex biedt tevens een complete range aan producten, van machines en handapparatuur tot verbruiksmateriaal (band, snoer, tape, folie) en service, tot ondersteuning van de aanvoerlijnen in gevarieerde industrieën.

Strapex biedt de markt syteem oplossingen en service voor beveiliging van goederen in verscheidene industriële sectroren. Zij biedt een complete serie producten aan, van omsnoeringmachines, foliewikkelmachines en hand apparatuur tot verbruiksmateriaal (omsnoeringsband) en service. Opgericht in 1955 als een Zwitsers familie bedrijf, is Strapex vandaag de dag zeer representatief op de markt met eigen verkoop vestigingen en distributeurs over de gehele wereld.

De laatste ontwikkelingen op technologisch gebied in combinatie met een hoge kwaliteit standaard (EN-ISO 9001) en een halve eeuw ervaring garanderen u een maximum aan beschikbaarheid en veiligheid. Strapex biedt u op maat gemaakte oplossingen voor al uw individuele toepassingen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen