Regionaal zoeken
Adres
Logo
Hoveniersbedrijf Sidmar
Nijensteinseweg 22A
Hagestein
Utrecht
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Hovenier, Vijveraanleg, Tuinadvies, Bestrating, Tuinontwerp, Kunstgras, Groenvoorziening, Overkapping, Schuttingbouw, Veranda's
Locatie van Hoveniersbedrijf Sidmar in Hagestein
Overige rubrieken:
Hoveniersbedrijf Sidmar, Hagestein

Hoveniersbedrijf Sidmar, Hagestein

Bij Sidmar bent u aan het juiste adres voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een vijvertuin, een terrastuin of een bordertuin, of juist naar een uitgesproken moderne of klassieke, wij verzekeren u van een gedegen, aantrekkelijk ontwerp en een perfecte aanleg. Onze opdrachtgevers komen onder meer uit Vianen, Culemborg, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Tuinaanleg voor particulieren

Tuinontwerp

Een nieuwe of vernieuwde tuin begint bij het ontwerp. Het maken van dit ontwerp is een samenwerking tussen ontwerper en klant. Wij vinden het belangrijk om uw wensen en ideeŽn om te zetten in een fraai design. Daarbij geven wij het advies en de begeleiding die zorgt dat u nog vele jaren van uw tuin kunt genieten. Tijdens de ontwerpfase komen ook de financiŽn aan bod. Wij zijn helder over de tarieven, zodat u geen verrassingen achteraf heeft!

Bestrating aangelegd door Hoveniersbedrijf SidmarDiensten

Naast ontwerp en aanleg zorgen wij ook voor het onderhoud van uw stukje groen. Vanzelfsprekend kunnen we u van allerlei tuinelementen voorzien. Zoals:


Voor bedrijven: ook grootschaliger projecten kunt u aan Sidmar overlaten.

Kom eens langs bij ons kantoor of onze showroom voor vrijblijvende informatie, documentatie en een kop koffie.

Hoveniersbedrijf Sidmar is gespecialiseerd in tuinaanleg en -ontwerp

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.