Adres
Hoveniersbedrijf Bart, Udenhout

Hoveniersbedrijf Bart
Van Heeswijkstraat 14
Udenhout
Noord-Brabant

www.hoveniersbedrijf-bart.nl


Trefwoorden: Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie, Tuinontwerp, Bestrating, Sierbestrating, Schuttingbouw, Serrebouw, Hovenier

Rubrieken: Hoveniersbedrijven, Hoveniers en Timmerbedrijven

Overige rubrieken:
Hoveniersbedrijf Bart, Udenhout

Hoveniersbedrijf Bart uit Udenhout voor een prachtige tuin, precies naar smaak

Hoveniersbedrijf Bart is een kleinschalig bedrijf dat opereert vanuit regio Udenhout/Tilburg en voornamelijk werkzaam is in Noord-Brabant. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen, onderhouden en beplanten van tuinen en vijvers. Daarnaast bent u ook voor bestrating bij ons aan het juiste adres: van praktisch tot sierbestrating. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Hoveniersbedrijf Bart centraal, evenals een persoonlijke en vertrouwde werksfeer. Of u ons nu inschakelt voor tuinaanleg, tuinonderhoud, een tuinrenovatie of tuinontwerp: u kunt rekenen op een snelle en secure aanpak. Ook verzorgen wij schuttingbouw en serrebouw. Schakel de Hovenier in voor prachtige tuinwerken op maat.

Hoveniersbedrijf Bart, Udenhout

Hoveniersbedrijf Bart, Udenhout

 

 

 

 

 

 

 

Brede dienstverlening

Hoveniersbedrijf Bart verleent de volgende diensten:

  • Tuinaanleg: Kan uw tuin wel een metamorfose gebruiken? Schakel dan onze diensten in en u kunt rekenen op een fraai resultaat. Samen met u maken we een ontwerp voor uw tuin; hierbij houden we natuurlijk ook rekening met de kosten. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een scheiding, vijvers, fonteinen en verlichting. Ons team zorgt dat u elk seizoen geniet van een mooie tuin. 
  • Tuinonderhoud:Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden, of geen groene vingers? Wij ontzorgen u graag. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, zoals het wieden van onkruid, snoeien en bijhouden van het gras.
  • Bestrating: Een mooi terras, oprit of tuinpad. U heeft de keuze uit verschillende patronen en steensoorten. Door onze vakkennis kunnen wij goed adviseren over de verschillende steensoorten en zorgen wij voor een strak zandbed. Geniet van prachtige sierbestrating op maat.
  • Beplanting: We helpen u met een keuze maken tussen alle verschillende planten. Ons enthousiaste team voorziet u graag van van advies op maat. Daarna zorgen wij dat alle planten correct geplaatst worden.

Prachtige realisaties en tevreden klanten

Wanneer u onze diensten inschakelt, kunt u rekenen op een prachtig resultaat. Ziet u uzelf al genieten op uw nieuwe terras, omringd met bijzondere planten in harmonie met de rest van het groen? Dan komen wij graag uw wensen realiseren. Bekijk gerust de realisaties om alvast inspiratie op te doen. Klanten die u zijn voorgegaan zijn zeer tevreden: wij zijn trots op ons gemiddelde van een 8.4/10. Staat er een verhuizing op de planning, of is uw tuin toe aan een renovatie? Wacht dan niet langer en schakel onze diensten in. Binnen de kortste keren geniet u van een fraaie tuin, precies naar wens.

Als u hier interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Hoveniersbedrijf Bart, Udenhout

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen