Adres

Het VW Busje
Oude Roswinkelerweg 10
Emmen
Drenthe

www.hetvwbusje.nl

Trefwoorden: Trouwvervoer Drenthe, Trouwauto, Trouwservice Emmen, Dj-verhuur Groningen, Muziekverhuur

Rubrieken: DJ's, Muziek, Verhuur en Verhuurbedrijven, Trouwservice en Trouwauto's

Overige rubrieken:
Het VW Busje, Emmen

Het VW Busje, Emmen

Trouwvervoer EmmenIets te vieren? Ga je binnenkort trouwen? Bezoek je binnenkort een festival? Kies dan voor echt iets origineels en huur Hét VW busje. In deze prachtige volkswagenbus hebben we aan alles gedacht. Je hebt verschillende mogelijkheden. Omdat we beschikken over een eigen stroomvoorziening kunnen wij rijdend of stilstaand ook jouw evenement voorzien van licht en geluid.

Ook kun je bij ons terecht om een professionele dj te huren. Deze kan verschillende muziekstijlen spelen zoals 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Top 40 hits, House, Techno of Trance en nog veel meer.

Busje huren zakelijk

VW Busje huren EmmenWist je dat Hét VW busje ook ideaal is om zakelijk in te zetten? Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje of tijdens een beurs. Of wat te denken van een presentatie of demonstratie. Ook als branding is Hét VW busje goed in te zetten. Je maakt met Hét VW busje zeker indruk op je (potentiële) klanten.

Wij richten ons voornamelijk op de volgende plaatsen: Hoogeveen, Hardenberg, Exlo, Borger, Klazinaveen, Stadskanaal, Ter Apel en Coevorden.

VW Busje huren Emmen