Adres
Don van Gorp Professionele Klimmaterialen V.O.F., Goirle

Don van Gorp Professionele Klimmaterialen V.O.F.
Josephus Alberdingk Thijmlaan 11
Goirle
Noord-Brabant

www.donvangorp.nl
www.donvangorp-rolsteigers.nl

Trefwoorden: Extender telescoopladder, Dakrandbeveiliging, Ladders alle soorten, Trappen alle soorten, Kruiwagens, Rolsteigers, Werkbruggen, Kamersteigers, Steekwagens, Valbeveiliging

Rubrieken: Trappen en Toebehoren, Ladders en Trappen - Fabrieken en Groothandels, Rolsteigers, Ladders- en klimmaterialen

Overige rubrieken:
Don van Gorp Professionele Klimmaterialen V.O.F., Goirle

Don van Gorp Ladders en Trappen - Goirle

Rolsteigers Don van GorpBent u als zakelijke klant op zoek naar ladders, trappen of rolsteigers voor professioneel gebruik? Neem dan contact op met Don van Gorp. U kunt bij ons terecht voor professionele klimmaterialen van de beste merken. Zo bieden wij rolsteigers, daksteigers, schoorsteensteigers, werkstellingen, triangelbruggen en stages van ASC aan. Uiteraard voeren wij nog veel merken zoals  BoSS, Solide, Waku en ABA. U heeft dus een ruime keuze uit ons assortiment en profiteert altijd van een scherpe prijs.

Rolsteiger

Wilt u veilig en comfortabel op hoogte werken? Kiest dan voor een van de rolsteigers van Don van Gorp. Dit is het ideale product om op hoogte te werken. Onze rolsteigers kunnen wij leveren in de lengtes 190, 250 of 305 centimeter of met een breedtemaat van 75, 90, 135 en 150 centimeter.

Welke producten bieden wij aan?

Bij Don van Gorp kunt u dus terecht voor ladders, trappen of rolsteigers. Maar om wat voor soort gaat het hier precies. Kiest uit een van de volgende producten:

  • Glasfiber ladders en glasfiber trappen
  • Extender en Waku telescoopladders
  • Kooiladders
  • Platformtrappen en werkbordessen
  • Dirks Glazenwassersladders
  • RSS Dakrandbeveiliging en valbeveiliging


Wij voorzien u graag van advies over het best passende product. Heeft u slechts eenmalig een ladder, trap of rolsteiger nodig? Dan kunt u deze ook bij ons huren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Professionele klimmaterialen Don van GorpDon van Gorp levert ladders, trappen en rolsteigers
 
Offerte aanvraag / Contact opnemen