Adres
Wilfried Zanderink Timmerwerken, Beuningen

Wilfried Zanderink Timmerwerken
Nijenhaerweg 6
Beuningen
Overijssel

www.wilfriedzanderink.nl

Trefwoorden: Timmerman, Leveren van deuren, Leveren van ramen, Leveren van kozijnen, Maken van deuren, Maken van kozijnen, Plaatsen van deuren, Plaatsen van ramen, Plaatsen van kozijnen

Rubrieken: Timmerwerken, Dakkapellen, Trappen en Toebehoren, Dakconstructie

Overige rubrieken:
Wilfried Zanderink Timmerwerken, Beuningen

Wilfried Zanderink Timmerwerken, Beuningen

Stijlvolle verandaBent u op zoek naar een timmerman en woont u in Overijssel? Dan moet u bij Wilfried Zanderink Timmerwerken in Beuningen zijn. Bij deze eenmanszaak profiteert u van jarenlange ervaring en bent u verzekerd van kwaliteit. Vanwege het oog voor detail maakt de heer Zanderink de mooiste constructies.

Diensten

Waarvoor kunt u bij Wilfried Zanderink Timmerwerken terecht? In principe komt het neer op alle soorten timmerwerken, zoals:

  • het maken, leveren en plaatsen van ramen, deuren en verschillende soorten kozijnen. Denk hierbij aan draairamen, draaikiepramen of hefschuifpuien.
  • trappen van verschillende houtsoorten.
  • complete dakkapellen die in één dag worden geplaatst.
  • interieur bouw (voor particulieren en zakelijke klanten).
  • aftimmeren van binnenwoningen (van lichte scheidingswanden tot lambrisering).
  • aftimmeren van gevels of goten aan de buitenkant (hout en kunststof).
  • overkappingen en dakconstructies.

Kozijnen met glas en lood

Heeft u kleinere klussen zoals het afhangen van deuren of het uitstukken van verrotte kozijnen dan sta ik ook graag tot uw dienst. Alle benodigde producten maak ik zoveel mogelijk in mijn eigen werkplaats. Bekijk recente projecten op mijn website.

Werkwijze

Als eerste geeft u aan wat u gedaan wilt hebben. Vervolgens kom ik bij u op locatie om in te schatten hoe lang ik nodig heb voor de werkzaamheden. Vervolgens stuur ik u een vrijblijvende offerte toe. Na ondertekening van de offerte maak ik een planning voor de uit te voeren werkzaamheden. De grootte van het project bepaalt of u een aanbetaling doet. Zo ja, dan betaalt u het resterende bedrag na uitvoering van de werkzaamheden. Zo nee, dan betaalt u het gehele bedrag na uitvoering van de werkzaamheden.

Aftimmeren van een bloembak Ronde bar van hout
Offerte aanvraag / Contact opnemen