Regionaal zoeken
Adres
Logo
Climatum
Slabbecoornweg 41
Tholen
Zeeland
Trefwoorden: Climatum, Plafondverwarming panelen, Infrarood plafondverwarming verwarming, Warmtepaneel, Comfortabele warmte, Intelligent verwarmingssysteem systemen, Inbouw plafondverwarming, Opbouw plafondverwarming, Thermostaten
Locatie van Climatum in Tholen
Overige rubrieken:
Climatum, Tholen

Climatum, Tholen

Climatum is gespecialiseerd in Infrarood Plafondverwarming Systemen. Comfort warmte in combinatie met energiebesparing is een belangrijk speerpunt van Climatum. Om enkel en alleen op die plaats te verwarmen waar er behoefte is, kun je al snel spreken van comfort warmte en energiebesparing. Door het zo efficiŽnt mogelijk omgaan met de aansturing van de warmtepanelen, bijvoorbeeld met draadloze digitale klokthermostaten en/of bewegingsmelders, kun je een hoge mate aan energiebesparing bereiken.

Climatum werkt zowel op projectmatige-† als individuele basis en kan zodoende ook voor elke situatie afzonderlijk de juiste oplossing aanbieden. Naast deze Infrarood Plafondverwarming kunnen wij tevens andere energiebesparende oplossingen bieden met andere elektrische verwarmingsproducten.

Producten

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.