Regionaal zoeken
Adres
Logo
Taxi Dongemond
Beatrixlaan 8
Raamsdonksveer
Noord-Brabant
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Taxivervoer, Zakelijk taxivervoer, Luchthavenservice, Speciaal taxivervoer, Schipholtaxi, Taxi naar Schiphol bestellen, Taxiservice nacht, taxi naar luchthaven bestellen
Locatie van Taxi Dongemond in Raamsdonksveer
Overige rubrieken:
Taxi Dongemond, Raamsdonksveer

Taxi Dongemond, Raamsdonksveer

Taxi nodig? Bel Taxi Dongemond! Taxi Dongemond is een klein taxibedrijf met al meer dan 8 jaar ervaring waarbij persoonlijke service centraal staat. Wij zorgen dat u comfortabel in de auto zit en vervoeren u naar uw locatie.

TaxivervoerEvenementenvervoer bij Taxi Dongemond, Raamsdonksveer

Met 4 personen + bagage kunnen wij u vervoeren naar de gewenste locatie in onze milieuvriendelijke Mercedes Benz. Wij bieden service en zorgen er zo voor dat uw rit zo comfortabel mogelijk is.

Evenementenvervoer

Bent u met een grotere groep bij een evenement dan is dat geen probleem. Geef ons even een seintje en wij zorgen voor de auto's, zodat wij u en uw vrienden veilig kunnen thuisbrengen.

Luchthavenservice

Luchthavenservice bij Taxi Dongemond, Raamsdonksveer

Heeft u een vliegvakantie en wilt u niemand lastig vallen om u weg te brengen of uw auto niet zo lang op de parkeerplaats laten staan? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat u op tijd aankomt op uw bestemming in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.

Zakelijk vervoer

Wilt u op een comfortabele manier vervoerd worden en nog even rustig uw papieren doorkijken dan bent u hier op het goede adres. Wij zorgen dat u op tijd aankomt op uw gewenste locatie en maken een schatting van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Speciaal taxivervoer

Bent u mindervaliden en wilt u ook gewoon naar andere locaties dan kunt u op ons rekenen. Wij helpen u, maar dient wel mobiel te zijn en een eventuele rolstoel moet inklapbaar zijn. Ook voor speciale gelegenheden zoals rouw- of trouwvervoer kunt u ons bellen.

Speciaal taxivervoer bij Taxi Dongemond, Raamsdonksveer

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.