Adres
Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Stein

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein
Sint Rochusstraat 26
Stein
Limburg

Trefwoorden: Stukadoor, Wandafwerking, Muurafwerking, Onderhoud, Beton look, Stucadoorswerkzaamheden, Buitengevelisolatie, Stucadoorsbedrijf, Betonlook vloeren badkamer

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Stucadoorsbedrijven, Wanden en Plafonds, Sierpleister, Renovatie

Openingstijden
Ma 08.00 - 18.00
Di 08.00 - 18.00
Wo 08.00 - 18.00
Do 08.00 - 18.00
Vr 08.00 - 18.00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Stein

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein uit Beek, Limburg voor al uw stucwerken op maat: van wanden tot plafonds

Op zoek naar een professionele stukadoor in Stein, Limburg? Roy Snijders Stucadoorsbedrijf is een gediplomeerd stucadoorsbedrijf en een erkend leerbedrijf. Zij voeren hun werkzaamheden uit in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Kortom, voor al uw stucadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om wandafwerking, muurafwerking, een betonlook, buitengevelisolatie of betonlook vloeren badkamer: Roy Snijders staat voor u klaar. Ook kunt u met elke stijl terecht: van klassiek tot modern of een beton look.

Persoonlijk advies op maat

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf luistert naar uw wensen en denkt met u mee, zodat zij een passend advies kunnen geven. De klant staat bij hen centraal en zij zullen er dan ook alles aan doen om uw woongenot te vergroten. Afspraken nakomen staat bij Roy Snijders Stucadoorsbedrijf hoog in het vaandel, ongeacht de grootte van het project. Iedere opdracht zal in de Snijders-stijl worden afgeleverd. Klanten die u voor zijn geweest zijn ook zeer tevreden met het eindresultaat. Inmiddels is Roy Snijders een begrip in de regio als het gaat om stucadoorswerken.

Een breed netwerk van betrouwbare partners

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf beschikt over een goed en breed netwerk van betrouwbare partners, zoals aannemers, loodgieters, elektriciens enzovoort, welke goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor kunnen zij u extra service en efficiency bieden. Ook kunnen zij u in contact brengen met een erkend binnenhuisarchitect. Roy Snijders Stucadoorsbedrijf zorgt zelf voor het afplakken van de benodigde wanden en vloeren en zal de werkplek altijd schoon achterlaten.

Diensten Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein

Wanneer u de hulp van Roy Snijders inschakelt, weet u dat u kunt rekenen op een brede dienstverlening. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken: het stucadoorsbedrijf denkt graag mee voor een oplossing. U kunt onder andere terecht voor:

  • Wandafwerking
  • Muurafwerking
  • Onderhoud
  • Algemene stucadoorswerkzaamheden
  • Buitengevelisolatie
  • Betonlook vloeren badkamer 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet en neem contact met Roy Snijders Stucadoorsbedrijf op. Zij denken graag met u mee. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

9006893_s.jpg - Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Stein

Offerte aanvraag / Contact opnemen