Regionaal zoeken
Adres
Logo
Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein
Sint Rochusstraat 26
Stein
Limburg
Trefwoorden: Stukadoor, Wandafwerking, Muurafwerking, Onderhoud, Beton look, Stucadoorswerkzaamheden, Buitengevelisolatie, Stucadoorsbedrijf, Betonlook vloeren badkamer
Openingstijden:
Ma: 08.00 - 18.00
Di: 08.00 - 18.00
Wo: 08.00 - 18.00
Do: 08.00 - 18.00
Vr: 08.00 - 18.00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein in Stein
Overige rubrieken:
Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Stein

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Beek

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf is een gediplomeerd stucadoorsbedrijf en een erkend leerbedrijf. Zij voeren hun werkzaamheden uit in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Kortom, voor al uw stucadoorswerkzaamheden.

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf luistert naar uw wensen en denkt met u mee, zodat zij een passend advies kunnen geven. De klant staat bij hen centraal en zij zullen er dan ook alles aan doen om uw woongenot te vergroten. Afspraken nakomen staat bij Roy Snijders Stucadoorsbedrijf hoog in het vaandel, ongeacht de grootte van het project. Iedere opdracht zal in de Snijders-stijl worden afgeleverd.

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf beschikt over een goed netwerk van betrouwbare partners, zoals aannemers, loodgieters, elektriciens enzovoort, welke goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor kunnen zij u extra service en efficiency bieden. Ook kunnen zij u in contact brengen met een erkend binnenhuisarchitect.

Roy Snijders Stucadoorsbedrijf zorgt zelf voor het afplakken van de benodigde wanden en vloeren en zal de werkplek te allen tijde schoon achterlaten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet en neem contact met Roy Snijders Stucadoorsbedrijf op. Zij denken graag met u mee.

9006893_s.jpg - Roy Snijders Stucadoorsbedrijf BV Stein, Stein

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.