Adres

Stukadoorsbedrijf J.P. Hoksbergen
Onze Lieve Vrouwestraat 42
Heteren
Gelderland

www.hoksbergentegelzetbedrijf.nl


Trefwoorden: Tegelzetter, Natuursteen, Pleisterdragers

Rubrieken: Stucadoorsbedrijven, Tegelzettersbedrijven

Overige rubrieken:
Stukadoorsbedrijf J.P. Hoksbergen, Heteren

Tegels - Sanitair - Stucwerk

Hoksbergen Tegelzetbedrijf :

Het adres voor het ontwerpen, inrichten en installeren van complete badkamers en prachtige tegelvloeren- of wanden. Wij kunnen voor u de plaatsing van vloertegels,wandtegels,natuursteen en vloerverwarming verzorgen,dit doen wij al ruim 10 jaar. Wij leveren ook bijna alle merken tegels zowel keramisch als natuursteen voor wanden en vloeren.

Doordat wij niet een grote dure showroom hebben kunnen wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen leveren. Uiteraard is het wel mogelijk om tegels te bekijken in de showrooms van onze leveranciers of via onze website. Ook als u elders tegels heeft gezien kunnen wij deze waarschijnlijk gewoon leveren. Alles wat u hiervoor hoeft te doen is een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De losse levering van tegels is uiteraard ook mogelijk alsook de plaatsing van tegels die u wellicht al heeft en of nog had. Ook hebben wij op onze website continue een 50 tal verschillende vloertegels die wij zeer scherp aanbieden inclusief Plaatsen, Lijm, Voegsel en Btw. Deze aanbiedingen zijn glashelder de meterprijs inclusief leggen en materialen staat van te voren vast, Dus geen verrassingen achteraf. Kijk op onze site voor de voorwaarden.

Klant "ontzorgt"

Het mooie van Hoksbergen Tegelzetbedrijf is dat klanten bij bestelling worden "ontzorgt". Dat betekend dat "Wanneer u tegels, badkamermeubels, sanitair of elektra bestelt, leveren wij, indien gewenst, bijkomende expertise om ervoor te zorgen dat de producten komen waar u ze hebben wilt, afgewerkt en wel." Ons team van ervaren mensen staat voor u klaar om alle voorkomende werkzaam heden te verrichten. Terwijl u gewoon alle zaken via een aanspreekpunt kunt laten lopen. Wij verzorgen Tegelwerk,Vloerverwarming,Plaatsen en aanleggen Sanitair en elektra, Stucwerk en Schilderwerk, Wanden en plafonds.

Advies

Als u bij ons een offerte aanvraag doet waarbij ook goederen geplaatst worden dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om een afspraak te maken. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs om uw wensen te bespreken en u desgevraagd van advies te voorzien,en de maten exact op te nemen na dit bezoek streven wij ernaar om binnen een week een passende offerte bij u te bezorgen. De tijden voor een afspraak kunnen in overleg met u geschieden,wij zijn hierin zeer flexibel s'avonds of op Zaterdag is voor ons geen probleem als dit voor u beter uitkomt.

Mocht de offerte voor een niet afgebouwd project of woning zijn dan kunnen wij volstaan met een tekening van de project ontwikkelaar of aannemer. Als u ons wilt bezoeken op ons bedrijf verzoeken wij u om te bellen voor een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Hoksbergen Tegelzetbedrijf.-Onze Lieve Vrouwestraat 42 -6666 AM -Heteren Telefoon (026) 472 37 30- Fax :(026) 379 30 24

Offerte aanvraag / Contact opnemen