Regionaal zoeken
Adres
Steamhouse GmbH
Alte Heerstraße 43a
Wyler
Nordrhein Westfalen
Trefwoorden: Stoomcabine, Stoomcabines, Stoomdouches, Design, Sauna, Saunacombinatie
Locatie van Steamhouse GmbH in Wyler
Overige rubrieken:
Steamhouse GmbH, Wyler

Stoomcabine

Al in de oudheden was het genot van stomen reeds bekend! De Indianen hadden hun zweethutten en de Arabieren de Hamams, in onze moderne tijd is het herontdekt de “stoomcabine”.

Stoomcabine

Weldaad, ontspanning, wegdromen voor iedereen? Steamhouse GmbH maakt het mogelijk! Dit alles door onze ongekende prijs-kwaliteit verhouding van onze stoomcabines. Kwaliteit verloochent zich niet dus 2 jaar onbeperkte garantie op al onze stoomcabines. Ook als u de stoomcabine zelf monteert! Deze garantie geld voor alle onderdelen van de stoomcabine dus geen uitzonderingen. Zoveel mensen, zoveel wensen, daarvoor een ongekend assortiment voor uw eigen welnesstempel, voor een of twee personen, of wat dacht u van een stoomcabine icm met een whirlpool, een stoomcabine icm een sauna het kan allemaal bij Steamhouse GmbH. De stoomcabines uit ons assortiment behoeven geen extra aanpassingen in uw badkamer, of het nu om de design stoomcabine of om bijvoorbeeld de stoomcabine sauna combinatie gaat. De afvoer is flexibel en onze stoomcabines zijn uitgerust met 1.25 m warm- en 1.25 m koudwater leiding. Kortom een stoomcabine voor iedereen!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.