Adres
KICKBOX ZAANDAM, Zaandam

KICKBOX ZAANDAM
klokbaai 11
Zaandam
Noord-holland

Trefwoorden: kickboxen, kickboksen, zaandam, mma

Rubrieken: Sportscholen, Kickboxen

Overige rubrieken:
KICKBOX ZAANDAM, Zaandam
Lessen: maandag t/m zaterdag Judoschool Kradolfer is opgericht in 1998 en is sinds 2000 gevestigd op de huidige locatie Helftheuvelpassage 115 in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch.

Oprichter en Judoleraar van deze school is Mark Kradolfer, 5e-dandrager. 

Judoschool Kradolfer is een Judoschool die het samen met plezier bewegen in de Judoles als haar centrale doelstelling heeft.

 

Judoschool Kradolfer biedt voor bijna alle leeftijden en niveaus Judoles aan: 

Van kleuter judo, jeugd judo volwassenen judo tot wedstrijd judo.

Belangrijk vinden wij het ook om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.
Dit gebeurt door het volgen van studiedagen en trainingen die worden aangeboden door de Judo Bond Nederland of door de lerarenvereniging. Zo kunnen wij ons verbeteren en dit vervolgens op de mat aan de leerlingen aanbieden.

De groepen probeer we zo in te delen dat ieder kind judo als leuk kan ervaren, de fysiek wat sterkere leerlingen zet je bij elkaar. De fysiek wat minder sterke leerlingen zet je ook bij elkaar zodat ze zich niet angstig hoeven te voelen en zich geen zorgen hoeven te maken, maar lekker kunnen judoën.

Om de indeling van de groepen goed te kunnen organiseren heb ik natuurlijk de hulp nodig van de ouders. Overplaatsingen naar andere groepen zijn bedoeld om meer prikkels te geven of omdat iemand weer net wat beter in die andere groep past, door proeflessen komen we er achter wat voor iedere leerling de meest passende groep is.

Ik hoop dat u na bovenstaande gelezen te hebben, net zo enthousiast geworden bent om judo te gaan beoefenen als ik de Judolessen aan mijn leerlingen geef.

 

Leraar Mark Kradolfer

De lessen bij judoschool Kradolfer worden verzorgd door eigenaar Mark Kradolfer zelf.

Ik ben op jonge leeftijd begonnen met Judo; al op 5 jarige leeftijd ben ik op een speelse manier met Judo in aanraking gekomen.

Gaandeweg groeide bij mij het besef dat ik Judoleraar wilde worden en ben ik me in die richting verder gaan scholen en ontwikkelen.  Nu op mijn 33e ben ik 5e Dan drager, ik ontwikkel mijn judovaardigheid nog steeds verder want Judo ontwikkelt zich ook nog steeds.

Als Judoleraar wil ik die ontwikkeling blijven volgen; dit kan volgens mij alleen maar door actief deel te nemen aan trainingen van belangenorganisaties of trainingen bij wonen van gerespecteerde judoleraren.

Bij de Judolessen die ik geef staat het belang en het plezier van de leerlingen voorop;

De centrale vraag die ik mij voortdurend stel is;

Hoe kan ik in deze drukke tijd kinderen en volwassenen Judovaardigheden aanbieden en aanleren op een manier die goed bij hen aansluit.

Natuurlijk vergt Judo ook een vorm van discipline en van mij als leraar dat ik die discipline consequent handhaaf.

Daartoe hanteer 10 gouden Judoregels; zo bied ik duidelijkheid aan de leerlingen.

Als je van te voren al weet wat de normen zijn die we hanteren binnen de Judoles, dan is het niet verrassend als je hierop gecorrigeerd wordt.

Duidelijkheid en structuur hebben kinderen steeds vaker nodig om zo hun Judo goed te kunnen beoefenen.

Hier draag ik op verschillende manieren zorg voor; dit kan ook tot gevolg hebben dat ik zo nu en dan wijzigingen doorvoer in mijn lessen en lesgroepen dit met het oog op het belang van de leerlingen.

Voor mij blijft het allerbelangrijkste dat ik als Judoleraar mijn vaardigheden kan overdragen aan mijn leerlingen zodat zij weten en ook voelen dat ze hun Judovaardigheden aan het verbeteren zijn.

Dit vergt natuurlijk het nodige aan inzet van mijzelf en van de leerlingen bij de trainingen en bij het herhalen van de oefeningen.

Mede dankzij de structuur die ik hanteer zijn de Judolessen die ik in mijn Judoschool aanbied voor iedereen te volgen die gemotiveerd is om te willen leren Judoën.

Als Judoleraar werk ik niet met speciale groepen voor kinderen die erg druk zijn of voor kinderen die kampen met faalangst.

Ik kies bewust voor gemengde groepen om zo ‘speciale’ leerlingen niet het gevoel te geven dat ze anders zijn, in de lessen zorg ik dan voor voldoende ruimte voor iedereen. Immers kinderen moeten kind kunnen zijn, met plezier kunnen Judoën en zich nergens zorgen om hoeven maken als ze met de Judoles bezig zijn.

Kom snel voor een proefles bel of mail want:

JUDO IS VET COOL

Mark Kradolfer

Offerte aanvraag / Contact opnemen