Regionaal zoeken
Adres
Logo
Kouwelaar en Zoon B.V. / Nicky Toy
De Wetering 5
Oosterhout
Noord-Brabant
Trefwoorden: Toys, Gadgets, Kermisbeer, Rageartikelen, Furby, Disney, Studio 100, Pluche, Kermis
Locatie van Kouwelaar en Zoon B.V. / Nicky Toy in Oosterhout
Overige rubrieken:
Kouwelaar en Zoon B.V. / Nicky Toy, Oosterhout

Kouwelaar en Zoon B.V. / Nicky Toy, Oosterhout

Wij zijn gespecialiseerd in speelgoed, pluche en trend- en rageartikelen maar bieden daarnaast nog vele andere artikelen; van kleine sleutelhangers tot aan elektronische gadgets.

Door de ervaring opgedaan in al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor al onze relaties.

Import

Onze contacten in het verre oosten zijn bijzonder goed te noemen, zelfs een pluchefabriek die uitsluitend voor Nicky Toy produceert is gerealiseerd. Daardoor voeren wij een geheel unieke collectie met en uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bezoeken van beurzen over de gehele wereld door onze inkopers, het anticiperen van de markt maar vooral het luisteren naar de wensen van klant en consument zijn de instrumenten die wij gebruiken om een constante up-to-date collectie te kunnen blijven aanbieden.

Kwaliteit

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, uitstraling en veiligheid van onze artikelen. Vanzelfsprekend voldoet het gehele gamma aan artikelen (meer dan 2000) aan de Europese normen.

Collectie

Zoals gezegd voeren wij meer dan 2000 artikelen, te veel om allemaal op deze pagina te plaatsen, wel kunt een impressie van onze collectie en productgroepen bekijken op onze website.

Custom made

Buiten onze bestaande collectie zijn wij sterk in het maken en bedenken van artikelen afgestemd op de wensen van de klant. Custom made-artikelen zijn bijvoorbeeld een pluche uitvoering van het karakter van een pretpark. Ook verpakking en uitvoering van alle artikelen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.