Regionaal zoeken
Adres
Logo
VDL Cleaning Services
Gijzenhoekweg 4
Oostvoorne
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Particuliere schoonmaker, Particuliere schoonmaakservice, Panden reinigen, Schoonmaakdiensten, Zakelijke schoonmaakservice, Huis schoonmaken, Schoonmaakservice rondom huis, Schoonmaakservice tuinen, Tuinen reiniging, Woning reiniging
Locatie van VDL Cleaning Services in Oostvoorne
Overige rubrieken:
VDL Cleaning Services, Oostvoorne

VDL Cleaning Services, Oostvoorne

De beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs.

Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw schoonmaakwerkzaamheden? VDL Cleaning Services staat voor u klaar! Maak een afspraak of bezoek ons op Gijzenhoekweg, Oostvoorne. U bent van harte welkom!

Diensten

Uw werkzaamheden zijn bij VDL Cleaning Services in zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor u uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime kennis en ervaring. Uw werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en van begin tot einde begeleid en gecoŲrdineerd. Daarom heeft VDL Cleaning Services ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden? Wij staan voor u klaar!

Service voor particulieren
VDL Cleaning Services houdt niet van half werk, wij nemen het schoonmaakvak serieus. Van regulier schoonmaakwerk tot specialistische maatwerk producten kunnen klanten vertrouwen op de kracht van ons schoonmaak team.

Schoonmaak service voor bedrijven
VDL Cleaning Service is actief op een breed terrein. Wij hebben een uitgebreide klantenkring in de banken sector en verzekering, midden- en kleinbedrijf, plus de overheid. Voor deze groep cliŽnten zijn wij dagelijks actief. VDL Cleaning Service maakt gebruik van de modernste schoonmaakapparatuur, die voldoen aan de nieuwe verscherpte milieu-eisen, toegespitst op de opdracht die moet worden uitgevoerd.

Heeft u nog vragen omtrent onze service. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u opnemen!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.