Regionaal zoeken
Adres
Logo
HW Bedrijfsdiensten
Jisperveldstraat 65
Amsterdam
Noord-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Bedrijfsreiniging, Kantoren schoonmaken, Scholen schoonmaken, Vloeronderhoud, Glazenwasserij, Reiniging, Tapijtreiniging, Meubelreiniging, Openbare instellingen schoonmaken, Full-service schoonmaakbedrijf
Locatie van HW Bedrijfsdiensten in Amsterdam
Overige rubrieken:
HW Bedrijfsdiensten, Amsterdam

HW Bedrijfsdiensten, Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Amsterdam? Doet u dan een beroep op HW Bedrijfsdiensten. HW Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en schoonmaak van overheidsinstellingen. Wij hebben al jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en werken alleen met schoonmaakmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Daarom bent u gegarandeerd van een fris en opgeruimd kantoor. Dat zorgt indirect ook weer voor meer omzet, want uw medewerkers raken meer gemotiveerd in een frisse en schone omgeving.

HW Bedrijfsdiensten - ons team

Het schoonmaakbedrijf HW Bedrijfsdiensten gaat voor een optimaal resultaat. Om dat te bereiken bewerkstelligen we met u de optimale samenwerking. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig in het schoonmaken van uw pand. Onze schoonmaakteams zijn goed op elkaar ingespeeld en werken gemotiveerd met elkaar samen. Dat is dan ook onze kracht.

Schoonmaakdiensten

HW Bedrijfsdiensten Schoonmaakbedrijf te Amsterdam is een full-service schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Welke objecten en/of panden kunnen wij voor u schoonmaken:

  • Kantoren schoonmaken
  • Scholen schoonmaken
  • Openbare- en evenementgebouwen schoonmaken
  • IndustriŽle toepassingen schoonmaken
  • Dienstverlening en schoonmaken in de ruimste zin van het woord

Naast panden schoonmaken staan wij ook voor u klaar als u een schoonmaakbedrijf zoekt voor:

  • Glazenwassen
  • Tapijt- en meubelreininging
  • Reinigen en conserveren van harde vloeren


Werkgebied HW Bedrijfsdiensten

HW Bedrijfsdiensten is gevestigd in Amsterdam maar is werkzaam in heel Nederland. Ons schoonmaakbedrijf heeft al verschillende projecten gehad in onder andere Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.