Regionaal zoeken
Adres
Prestige Dienstverlening Schoonmaakbedrijven Zeeland
Handelsweg 47 ind.ter. Smoekelhoek
Goes
Zeeland
Trefwoorden: Glazenwasserij, Bedrijfsdiensten, Zeeland, Goes, Middelburg, Zierikzee, Vlissingen, Middelharnis, Reiniging, Noord-Brabant
Rubrieken: Schoonmaakbedrijven
Locatie van Prestige Dienstverlening Schoonmaakbedrijven Zeeland in Goes
Overige rubrieken:
Prestige Dienstverlening Schoonmaakbedrijven Zeeland, Goes
Prestige Dienstverlening Schoonmaakbedrijven Zeeland Middelburg,Zierikzee,Vlissingen,Goes,Zuid-Holland

Food Sector

Prestige Dienstverlening verzorgt de "open" reiniging en desinfectie van de productieruimtes en -machines van de voeding- en genotsmiddelenindustrie. Deze dienstverlening is onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfskritische processen. Met haar geruime ervaring in deze specialistische sector, een gedegen kennis van de voedselverwerkende industrie en zeer gemotiveerde medewerkers, beheerst Prestige Dienstverlening dit proces tot in de puntjes. Dag in dag uit de beste zijn, is standaard. Prestige Dienstverlening assisteert haar opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. De consument moet immers volledig kunnen blijven vertrouwen op ieder product van de voedings en genotsmiddelenindustrie. Door middel van een veiligheidsbeheersysteem kan de bedreiging voor de gezondheid worden voorkomen of worden beperkt tot een acceptabel niveau. Dit beheersysteem kan zijn gebaseerd op HACCP of een hiervan afgeleide Hygiënecode. Met de Hazard Analysis Critical Control Points, ingevoerd door de Europese Unie, geven bedrijven zelf aan waar en in welke fase van hun behandelingsproces er gevaren voor de gezondheid van de consument kunnen ontstaan en hoe deze kunnen worden beheerst. Prestige Dienstverlening heeft een groot aandeel in de verantwoording van de HACCP-norm bij haar klanten. Dagelijks krijgen werknemers in de food-sector te maken met hygiënenormen die in acht genomen moeten worden. Dit uit zich in o.a.: uiterlijke kenmerken zoals aangepast schoeisel, overtreksloffen, handschoenen, mondkapjes, haar-, snor-, en baardkapjes. Maar ook de persoonlijke hygiëne is daarbij een belangrijk aandachtspunt. De medewerkers krijgen interne opleidingen bij leveranciers en binnen het bedrijf. Tevens wordt kader en middenkader voortdurend getraind in uitgebreide HACCP kennis.

Inspectie sanitaire ruimtes

Bij Prestige Dienstverlening maken we gebruik van de zogenaamde “Restroom Inspection Kit”. Deze kit bestaat uit een draagbare UV-lamp en een pen met “onzichtbare inkt”.

Eigenlijk bestaat de inspectie met deze kit maar uit twee simpele stappen:

· Het markeren van het schoon te maken oppervlak met initialen of datum met de pen met “onzichtbare” inkt.

· Nadat het schoonmaken klaar is, kan het oppervlak worden gecontroleerd met de draagbare UV-lamp. Is de markering nog zichtbaar, dan is het schoon te maken oppervlak nog steeds vies.