Regionaal zoeken
Adres
Logo
Ana's Beauty House
Kapelstraat 17a
Bussum
Noord-Holland
Trefwoorden: Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Huidverbetering, Masseur, Beautybehandeling, Gezichtsbehandeling, Gezichtsspecialist, Relaxende massage, Drukpuntmassage, Visagie
Locatie van Ana's Beauty House in Bussum
Overige rubrieken:
Ana's Beauty House, Bussum

Ana's Beauty House, Bussum

Eigenaar van Ana's Beauty House is Angelique Tönis. Ze volgde de 3-jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, visagiste, pedicuren/manicuren. Daarna deed ze ervaring op in verschillende parfumeriën. In Roemenië leerde ze de Gerovital huidverzorgingsproducten van Prof. dr Ana Aslan kennen. Overtuigd door het effect van deze producten besloot ze een Gerovital schoonheidssalon begonnen om iedereen te laten genieten van deze topproducten.

 

Behandeling

Bij Ana’s Beauty House kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld de All Inclusieve Relaxing-behandeling of een ontharings- of verfprogramma voor een feestje. Angelique stemt de behandeling helemaal af op de huid van haar cliënt. Ze pakt huidproblemen aan met het Gerotival behandelconcept en met een advies voor thuisgebruik van de Gerovitalproducten. U verlaat de salon altijd met een stralend gezicht.

Tot snel bij Ana’s Beauty House in Bussum!

 

Workshop

Wilt u advies over huidverzorging en het aanbrengen van make-up? Laat u dan adviseren tijdens een gezellige avond met vriendinnen. U leert spelen met Gerovital Huidverzorging en het Italiaanse make-upmerk RVB by Diego Della Palma. Een drankje en hapje mogen niet ontbreken. Een workshop kost maar 15 euro per persoon.

Interesse? Bel mij of stuur een bericht met uw naam dan hou ik u op de hoogte van de workshopdata.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.