Adres
Hammam Cleopatra, Rotterdam

Hammam Cleopatra
Slaghekstraat 80
Rotterdam
Zuid-Holland

www.hammamcleopatra.nl

Trefwoorden: Inzepen, Scrubben, Bruidsarrangementen, Mediterraan paradijs, Lichaamsmassage, Modderbehandeling, Gezichtsbehandeling, Pedicure, Manicure

Rubrieken: Wellness, Hammam

Overige rubrieken:
Hammam Cleopatra, Rotterdam

Hammam Cleopatra, Rotterdam

Authentiek Oosters badhuis Hammam Cleopatra is gelegen in de grootste winkelstraat van Rotterdam Zuid. Hier kunt u heerlijk genieten van een traditioneel Oosterse sfeer en traditie. Hammam Cleopatra biedt u een keuze uit verschillende arrangementen of losse behandelingen, naar eigen smaak en keuze.

Alle behandelingen worden geheel op originele Oosterse wijze uitgevoerd, met bijpassende producten die ook verkrijgbaar zijn in de Shop. Hammam Cleopatra beschikt tevens over een Schoonheidssalon en een Lunchroom, waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en hapje.

Of u nu iets te vieren heeft of gewoon een dagje wilt ontspannen, u vindt hier altijd wel een arrangement dat of een behandeling die bij u past. Een bezoek aan de Hammam is de beste methode om uw lichaam en geest te stimuleren. Na een bezoek aan de Hammam voelt u zich dan ook als herboren!

Hammam Cleopatra hoopt u snel te mogen verwelkomen!

Offerte aanvraag / Contact opnemen