Adres
Nagelsalon Stephanie's, Rotterdam

Nagelsalon Stephanie's
Joliotplaats 426
Rotterdam
Noord Holland

www.nagelsalonstephanies.nl


Trefwoorden: Acrylnagels, Manicure behandeling, French nagels, Pedicure behandeling, Nagelverzorging, Kunstnagels, Nagelbehandeling, French manicure, Nagelsalon

Rubrieken: Pedicure, Nagelstudio's, Manicure

Overige rubrieken:
Nagelsalon Stephanie's, Rotterdam

Stephanie's Nagelsalon, Rotterdam

In Stephanie's Nagelsalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen.
Hieronder gaan we in op enkele van die behandelingen.

Acrylnagels

Nagelbehandeling bij Stephanie's Nagelsalon

Acrylnagels worden gemaakt met een poeder die met vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat er een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagels aangebracht. De acryl wordt hard binnen enkele seconden. U hoeft niet met uw hand onder een UV lamp.
Lees meer over acrylnagels.

Manicure Behandelingen

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en tevens uw visitekaartje. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Een periodieke manicure behandeling is daarom ook geen overbodige luxe. Uw handen zullen er na een manicure behandeling verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.
Lees meer over manicure behandelingen.

Manicure behandelingen

Acrylnagels voor op de tenen

Voor mooie verzorgde voeten kunt u ook bij mij terecht. Hiervoor bied ik acrylnagels French Manicure aan voor op de tenen en een cosmetische voetbehandeling. De French Manicure acrylnagels voor op uw tenen geven uw voeten een verzorgd uiterlijk. Dit werkt hetzelfde als bij uw handen. Lees meer over acrylnagels voor op de tenen.

Acrylnagels voor op de tenen

Overige diensten

Bekijk de volgende (prijs)lijst voor de overige behandelingen bij Stephanie's Nagelsalon of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen