Regionaal zoeken
Adres
Logo
De Jong Riooltechniek
Industrieweg 48 008
Zierikzee
Zeeland
Trefwoorden: Repareren, Rioleringen, Aanleggen, Rioleringswerken
Locatie van De Jong Riooltechniek in Zierikzee
Overige rubrieken:
De Jong Riooltechniek, Zierikzee

De Jong Riooltechniek - Zierikzee


Het bedrijf dat al meer dan een kwart eeuw bewijst een betrouwbare partnerf te zijn op het gebied van rioleringswerkzaamheden. Wij hebben het meest moderne materiaal en deskundig personeel in huis om uw problemen te verhelpen.

Wij zorgen onder meer voor:
  • het verhelpen van verstoppingen
  • preventieve reiniging
  • het legen van vetafscheiders en septictanks
  • reparatie en aanleg van riolering

    Werkgebied: Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen en Zuid Hollandse Eilanden.

Diensten

Camera-Onderzoek

Reparatie leidingen van binnenuit

De Jong Riooltechniek BV kan voor u ook de leidingen welke op zeer moeilijk bereikbare plaatsen zitten, bijvoorbeeld onder de vloer waar men niet bij kan komen of onder zeer mooi aangelegde bestrating of siertuinen, uw leiding repareren. Er wordt dan als het ware een nieuw stuk buis tegen de binnenwand van de oude buis gemonteerd. Dit is mogelijk bij scheuren of gaten in de leiding of als de leidingen uit elkaar zijn geschoven. Dit is een goede oplossing omdat het herstelwerk veelal meer kost dan deze moderne oplossing.

Milieu & Omgeving

De Jong Reiniging & Riooltechniek streeft ernaar het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Vandaar dat wij de milieueisen altijd nastreven, en waar mogelijk er een betere werkwijze op na houden. Afvalstoffen worden, vanzelfsprekend, bij goedgekeurde instanties afgeleverd of door goedgekeurde instanties opgehaald.
Wanneer wij bij u stoffen verwijderen, vet fecaliŽn of van andere aard, ontvangt u van ons een bewijs van ontvangst. Controlerende instanties weten dan dat het afval op een juiste manier verwijderd is en dat dit op de juiste manier verder verwerkt wordt.

Zie ook:
Relinen deelreparatie
Aanleg/Reparatie
Ontstopping
Vacuumwagen
Camera-Onderzoek
Frezen
Rookdetectie
Leidingdetectie
Rapportage
Tarieven

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.