Regionaal zoeken
Adres
Logo
Autorijschool Van der Pol
Jos van Aalderenlaan 76
Hoogeveen
Drenthe
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Autorijschool, Autorijlessen, Rijlessen, Rijles pakketten, Positieve coaching, Persoonlijke begeleiding bij rijlessen, RIS rijopleiding in stappen, Theorielessen, Rijlessen met een beperking, Rijlessen met faalangst
Locatie van Autorijschool Van der Pol in Hoogeveen
Overige rubrieken:
Autorijschool Van der Pol, Hoogeveen

Autorijschool Van der Pol, Hoogeveen

Rijlessen nemen Hoogeveen

Rij instructeur HoogeveenBij Autorijschool Van der Pol krijg je autorijles van Anne van der Pol, sinds 1 november 2015 zelfstandig. Hij heeft als missie jou een gedegen rijopleiding te bezorgen, zodat kandidaten zich veilig kunnen handhaven in het huidige drukke verkeer. Dankzij zijn coach-ervaringen bij sport en 20 jaar leservaring in het onderwijs, is hij een rustig, kalm en positief rij-instructeur.

Rijlessen nemen

Heb je besloten ervoor te gaan en met rijlessen te gaan beginnen? Neem dan snel op en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Naast praktijklessen kan je hier uiteraard ook theorielessen volgen, zowel in groepen als individueel.

Rijles pakketten

Rijlessen nemen HoogeveenWil je voordelig rijlessen nemen? Kies dan voor één van de pakketten en profiteer van kortingen. Autorijschool Van der Pol biedt verschillende pakketten aan, waardoor je op je eigen tempo de rijlessen kunt volgen.

Autorijschool Van der Pol verleent zijn diensten onder meer in Ruinen, Zuidwolde, Noordscheschut, Hollandscheveld, Alteveer, Kerkenveld, Slagharen en Meppel.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.