Adres
Menkveld Rietdekkersbedrijf BV, Goes

Menkveld Rietdekkersbedrijf BV
Trumanlaan 54
Goes
Zeeland

www.rietdekkermenkveldbv.nl

Rubrieken: Dakbedekkingen en materialen, Rietdekkers

Overige rubrieken:
Menkveld Rietdekkersbedrijf BV, Goes

Trefwoorden:

Rietendak, nieuwdekken, repareren, saneren, red uw dak, anti-algen/-mos/-schimmel behandeling, monumentenzorg, ook pannendaken, timmerwerken, afwerkingen, aanbouw, complete bouwprogramma

Rietdekker Menkveld B.V. is in januari 2008 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op de s'-Heer Hendrikskinderendijk 117 te Goes.

Menkveld is sinds 1974 rietdekker. Van leerling tot eenmanszaak - Vof en nu B.V. Ook heeft Menkveld jarenlange ervaring in het rietsnijden door ca. 5000 hectare rietgebied te hebben gepacht in Hongarije waar Menkveld met ca. 120 werknemers van het prachtige natuurprodukt riet werkbare bossen riet maakte voor daken en andere rietprodukten. Door in de natuur te werken is de liefde voor riet die er altijd al was bij Menkveld nog meer gegroeid.
In de loop der jaren is een groot aantal projecten opgeleverd in geheel Europa, van eenvoudige woonhuizen tot complete projecten, dit met door Menkveld grotendeels zelf opgeleide mensen waarvan enkelen ook het vakdiploma hebben gekregen.
               


vormvrijheid met riet ...
               

In de Vof had Menkveld tot ca. 20 man in vaste loondienst. Helaas stegen de loonkosten ten opzichte van de inkomsten. Na een sanering in 2005 is het bedrijf veranderd in Menkveld B.V. Er zijn nog een paar mensen in loondienst, het overige personeel wordt als zelfstandige ingehuurd. Doordat kwaliteit bij ons boven snelheid gaat heeft Menkveld B.V. altijd een goed gevulde orderportefeuille.

Via deze website proberen we u een overzicht te geven van de door Menkveld B.V. gemaakte werken en fascinerende mogelijkheden van riet.

Voor meer informatie kunt u een informatieformulier invullen, of een mailtje sturen naar info@rietdekkermenkveldbv.nl.