Regionaal zoeken
Adres
Logo
Cafe Restaurant de Landbouw
Zijdeweg 58
Wassenaar
Zuid-Holland
Trefwoorden: Brasserie, Restaurant, Cafe, Reserveringen, Catering, Marlot, Feesten, Zuid-Holland, Partijen, Den-Voorburg
Locatie van Cafe Restaurant de Landbouw in Wassenaar
Overige rubrieken:
Cafe Restaurant de Landbouw, Wassenaar

Geschiedenis van Brasserie de Landbouw.


Wie in de gure januariwind van 2003 aan het eind van de Bezuidenhoutseweg het vertrouwde beeld dacht aan te treffen van het cafe-restaurant De Landbouw, omgeven van bomen en frisgroen weiland, zal verbaasd hebben opgekeken.

In een kaalgeslagen en omploegde vlakte van zand en klei stond daar eenzaam en verlaten nog slechts een haveloos bouwval, als overblijfsel van het ooit zo roemruchte etablissement. Niets in deze naargeestige aanblik herinnerde nog aan de genoegens, de hartstochten en de dramaís die vele duizenden hier beleefd hadden in de afgelopen eeuw.

Toch zou binnen enkele jaren een fonkelnieuwe, getrouwe replica herrijzen van de aloude traditionele boerenwoning. Dit betekent de start van een kersverse horecabedrijf met een moderne aanpak en frisse outillage, maar in de traditie van een sfeervolle ambiance.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

Bruiloften, feesten, partijen, vergaderingen e.d.

vergaderingen

Voor vergaderingen tot 10 personen kunt u boven de Besdstee afhuren en voor vergaderingen tot 25 personen kunt u de Hooizolder afhuren. Beide beschikken over een beamer, flipover en vergaderkit.
U vind alle informatie in onze Banquetmap

Besloten lunch of diner

Voor een besloten lunch of diner kunt u in het a la cart restaurant terecht met maximaal 90 personen. Op het terras kunt u terecht met 160 personen.

Voor groepen boven de 10 personen hebben wij verschilldende menuís. Een buffet of walking dinner is ook mogelijk. U vind alle informatie in onze Banquetmap

Brasserie de Landbouw is uitermate geschikt voor bruiloften.

Wij beschikken over alle ingrediŽnten om uw dag compleet te maken.
Wij kunnen uw lunch, diner, receptie en of feest zodanig naar uw wens invullen, dat het inderdaad echt een onvergetelijke dag word voor uw en uw gasten.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.