Regionaal zoeken
Adres
Logo
Pasta E Basta
Nieuwe Spiegelstraat 8
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Entertainment, Italiaans, Amsterdam, Bedrijfsfeest, Bedrijfsuitje, Jubileum, Verjaardag, Vrijgezellenfeest, Musical, Aria's
Rubrieken: Restaurants
Locatie van Pasta E Basta in Amsterdam
Overige rubrieken:
Pasta E Basta, Amsterdam

Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening, Live entertainment en verse pasta in het hartje van Amsterdam. Amsterdam-Centrum Welkom bij Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening Hét wereldberoemde Italiaanse restaurant met zingende bediening dagverse pasta's, mooie wijnen (vanaf 18 Euro) in het hartje van Amsterdam middenin het Spiegelkwartier dat omgeven is met kunst en antiek winkels. Met ons terras wat in mei '08 weer open gaat, de ideale omgeving is om na een dag winkelen of musea bezoeken de perfecte ontspanning biedt. Dit restaurant is uniek, en is in de afgelopen 10 jaar al door meer dan een half miljoen gasten uit binnen en buitenland bezocht. Nergens ter wereld vind u een plek waar muziek en eten zo samensmelten als bij Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening Het restaurant van Pasta e Basta is ideaal om iets te vieren, iemand wilt verwennen of verrassen, of gewoon zelf wilt genieten: Behalve dat onze bediening "bloedstollend" zingt, geven ze u ook een warm "huiskamergevoel". Dit kan de ideale omgeving zijn voor een romantisch etentje, een zakendiner, een gezellige verjaardag of zelfs een groepsuitje. Dit alles in combinatie met licht en gezond eten door gerenomeerde koks bereid. Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening Kom lopend, met de fiets, per boot of met de auto (bewaakte Parkeergarage om de hoek op de Keizersgracht 485 met een speciaal avondtarief 10 Euro alléén voor Pasta e Basta gasten behalve op zondag) en beleef de inspirerende zangers en zangeressen. Wij zingen klassiek, musicals en (later op de avond) pop. Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening Pasta e Basta restaurant met zingende bediening Nieuwe Spiegelstraat 8 1017 DE Amsterdam Voor reserveringen bel: 020-422 22 22 Pasta E Basta, Italiaans restaurant met zingende bediening.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.