Adres
TMA (Total Media & Advertising), Geleen

TMA (Total Media & Advertising)
Wilhelminastraat 9a
Geleen
Limburg

www.tma.nl


Trefwoorden: Flyers distributie, Posters, Buitenreclame, Driehoeksborden, Op maat gemaakte reclameborden, Drukwerk, Verspreiding, Ontwerpen van flyers, Ontwerpen van posters, Reclame maken

Rubrieken: Reclameborden, Reclame adviesbureaus

Overige rubrieken:
TMA (Total Media & Advertising), Geleen

Total Media & Advertising, Geleen

Flyers distributieBent u op zoek naar reclamedriehoeksborden of flyersdistributie om uw evenementen binnen en/of buiten uw gemeente te promoten? Dan bent u bij Total Media & Advertising aan het juiste adres!

Adverteren op maat

Total Media & Advertising is een reclamebureau gevestigd in Limburg in de gemeente Sittard-Geleen. De core-business van TMA is het verzorgen van buitenreclame middels driehoeksborden en flyerdistributie. De flyers kunnen worden verspreid binnen de Benelux in de daarvoor bestemde flyerdisplays.

DriehoeksbordenTMA plaatst buitenreclame middels driehoeksborden in heel Nederland. Voor de plaatsing van driehoeksborden is een vergunning nodig van de desbetreffende gemeente. De gemeentelijke kosten en de toegestane reclame is per gemeente verschillend. Wij informeren u graag over de tarieven en mogelijkheden per gemeente.

Producten

Lees meer over de producten die TMA aanbiedt:

 

Posters

Offerte aanvraag / Contact opnemen