Adres
Gerda Rouvoet Haarwerken, Vught

Gerda Rouvoet Haarwerken
Molenhei 14
Vught
Noord-Brabant

www.gerdarouvoet.nl

Trefwoorden: Haarwerken, Haaraanvullingen, Mediceu+icals, Buff, Pruiken, Haarstukjes, Haarproblemen, Cyberhair, Europees haar, Haaruitval

Rubrieken: Haarverzorging

Overige rubrieken:
Gerda Rouvoet Haarwerken, Vught

Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist, Vught

Gerda Rouvout verzorgt haarwerken voor mannen, vrouwen en kinderen. Wij leveren een scala aan haarwerken, van echt haar, synthetisch of varianten hierop. Ook zorgen we voor onderhoud van bestaande haarstukken. Wij werken met goede leveranciers en kennen diverse bevestigingstechnieken, zodat onze klanten altijd slagen.

Naast pruiken en haarstukken bieden wij ook hoofdbedekking aan.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en producten:


Wij kopen ook haar in. Gerda Rouvoet Haarwerken is gevestigd in Vught en richt zich buiten deze plaats ook op Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Beek en Donk.

Nieuw: Duurzaam haarwerk

Uit het hogere segment haarwerken: Sinds 3 jaar bieden wij nu een duurzaam haarwerk aan waar de klanten die er ervaring mee hebben razend enthousiast over zijn en dit het ultieme vinden. Dat is ook niet zo vreemd, want de kleur, pasvorm en valling zijn perfect en niet van echt haar te onderscheiden. De prijs is anders, de levensduur is anders en het draagcomfort is perfect! Wij schermen niet met namen van leveranciers en landen van herkomst omdat het product zichzelf moet verkopen.

Laat u vrijblijvend informeren over dit duurzame haarwerk of onze andere producten. Wij adviseren u graag!

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen