Regionaal zoeken
Adres
Logo
MF Multi Onderhoud
Bergsestraat 21
Wouw
Noord-Brabant
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Plaatsen van deuren, Plaatsen van ramen, Behangen, Wandafwerking, Plaatsen van kozijnen, Plaatsen van muren, Schilderwerken, Glasvezelbehang, Glaszetten
Locatie van MF Multi Onderhoud in Wouw
Overige rubrieken:
MF Multi Onderhoud, Wouw

MF Multi Onderhoud, Wouw

SchildersbedrijvenMF Multi Onderhoud in het Brabantse Wouw is een bedrijf voor onder meer schilderwerken, wandafwerking, glaszetten en houtrotsanering.

Schilderwerken

Schilderen is een vak apart. Bij schilderwerken gaat het er niet alleen om hoe mooi het is, maar ook of het lang meegaat. Degelijk en duurzaam schilderwerk begint bij een grondige inspectie en zorgvuldige voorbehandeling van de ondergronid. MF Multi Onderhoud uit Wouw gaat voor langdurige resultaten en zorgeloos onderhoud van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Timmerwerk

Wij werken samen met tal van andere specialisten. Hierdoor kunnen wij ook complete verbouwingen leveren. Dat wil zeggen: plaatsen van deuren, plaatsen van ramen, plaatsen van muren, plaatsen van kozijnen, maar ook glaszetten en behangen. Wij hebben uitgebreid ervaring met oplossingen op maat. U kunt bij ons dus terecht voor al uw timmerwerk en aanverwante werkzaamheden. Bij ons hebt u altijd een mooi resultaat!

Schilderen

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.