Adres
van Huigenbosch Plaagdierbeheersing, Rijssen

van Huigenbosch Plaagdierbeheersing
De Ronde Maat 65
Rijssen
Overijssel

www.ongedierterijssen.nl

Trefwoorden: Plaagdier bestrijding, Plaagdier beheersing

Rubrieken: Ongediertebestrijding, Ongediertebestrijding en ontsmetting, Ongedierte Beheersing

Overige rubrieken:
van Huigenbosch Plaagdierbeheersing, Rijssen

van Huigenbosch Plaagdierbeheersing, Rijssen

Plaagdierbeheersing is een professie en Van Huigenbosch is er goed in

Iedereen heeft soms te maken met een natuurlijke plaag in zijn woon- of werkomgeving. Wacht niet te lang voordat u op zoek gaat naar een bedrijf dat dit probleem op een professionele wijze oplost. Bel Van Huigenbosch Plaagdierbeheersing in Rijssen in Overijssel, ook actief in Salland en Twente. Ze staan sneller bij u voor de deur dan u denkt. De aanpak is resoluut en afdoende. U wordt verlost van een overbodige stressfactor. Van Huigenbosch doet meer dan alleen het ongedierte bestrijden. Ze verzorgen een totaaloplossing, inclusief advies en bestrijding op de langere termijn. En dankzij de ruime ervaring wordt er altijd resultaat bereikt. U komt weer in harmonie met de omgeving waarin u woont of werkt. Zelf de plaag leren beheersen kan in overleg en met gebruik van specifieke producten van boerenwinkel.nl te Enter. Die zijn er voor elke categorie ongedierte.

Werken met keurmerk aan gezonde wereld

De werkwijze is gebaseerd op het geloof in een gezonde en duurzame wereld, waarin mens en dier op harmonieuze wijze samenleven. Het EVM-keurmerk voor Van Huigenbosch is hiervan het bewijs. Met een betrouwbare partner voorkomt u dat er een onhygiënische of zelfs onveilige situatie ontstaat.  Een van de meest voorkomende plagen wordt veroorzaakt door muizen. Net als ratten brengen ze ziektes met zich mee. En ze planten zich in rap temp voort. Ratten veroorzaken knaag- en graafschade aan uw woning of bedrijfsobject. Heel zichtbaar is de schade aan uw gazon als er mollen aan het werk zijn geweest.

Landelijke richtlijnen worden altijd opgevolgd

Vogels zijn een categorie apart. Hun nesten veroorzaken verstoppingen in afvoeren. De ammoniak houdende uitwerpselen tasten steen en gevelmaterialen aan. Straten en daken worden vervuild. Ook voor het verjagen van duiven kunt u bij Van Huigenbosch terecht. Er wordt gewerkt met de landelijke richtlijnen, met name bij steenmarters. Kleinere dieren als wespen, insecten en de bekende zilvervisjes kunnen hun eigen overlast veroorzaken. Wespennesten tijdig verwijderen is van groot belang. Ook mieren, vlooien, kakkerlakken, papiervisjes, vliegen en andere insecten worden op professionele wijze met de juiste bestrijdingsmiddelen aangepakt.

Bel Van Huigenbosch Plaagdierbeheersing voor een afspraak.

Offerte aanvraag / Contact opnemen