Adres
De Knapste, Capelle a/d IJssel

De Knapste
Doormanstraat 36
Capelle a/d IJssel
Zuid-Holland

www.deknapste.nl


Trefwoorden: Pedicure, Manicure, Spray tanning, OPI, Permanente make up, Voetverzorging, Acrylnagels, Gelnagels

Rubrieken: Schoonheidssalons, Nagelstudio's, Schoonheidsinstituten, Schoonheidsspecialisten, Schoonheidsbehandelingen

Overige rubrieken:
De Knapste, Capelle a/d IJssel

De Knapste, Capelle a/d IJssel

Kado Vouchers

Herken je dat gevoel? Dat je na het werken, kinderen naar school brengen, boodschappen doen, koken, de hond uitlaten en het huis schoonmaken - snakt naar een momentje voor jezelf? Maak dan een plekje vrij in je agenda, want een druk leven houd je alleen vol als je af en toe ook tijd neemt om te ontspannen. En waar kun je dat nu beter doen dan bij De Knapste?

Op vijftien minuten afstand van Rotterdam, bevindt zich in Capelle a/d IJssel de gloednieuwe studio van De Knapste.

Nagelbijters, modellen en bruiden; iedere vrouw die zichzelf wil verwennen kan hier terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen voor gezicht en lichaam. Van hand- en voetverzorging tot permanent make-up, permanent ontharen, visagie en dieetbegeleiding.

Schoonheidsbehandelingen

Universal Contour WrapVoor een overzicht van onze behandelingen kijk op:

Het team van de studio zit niet stil! Er wordt volop gewerkt aan het uitbreiden van de mogelijkheden bij De Knapste. Door middel van cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor, altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Houd de website goed in de gaten....

De Knapste is ook uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel en Krimpen a/d Lek.

Offerte aanvraag / Contact opnemen