Adres
R & D fronten, Roden

R & D fronten
Dwazziewegen 19
Roden
Drenthe

www.rendfronten.nl

Trefwoorden: Frontplaten, Printplaten, Naamplaten, Wegbewijzering, Plaatbewerking, PCB

Rubrieken: Beletteringen, Reclame en Beletteringsbedrijf, Plaatbewerking, Zeefdruk

Overige rubrieken:
R & D fronten, Roden

R&D Fronten

Van architectenbureaus, musea en notariskantoren tot gemeenten en dierentuinen, R&D Fronten voorziet elke branche van exclusieve naamplaten, gevelborden of wegbewijzeringsborden. Ook voor prachtige onderscheidingen in metaal en herdenkingsborden bent u bij R&D Fronten aan het juiste adres.

  • Polycarbonaat fronten
  • Printplaten
  • Aluminium fronten

Ook behoort het tot de mogelijkheden het ontwerp door ons te laten maken.

Aluminium

Geanodiseerd aluminium is geschikt voor een scala aan toepassingen, dankzij de bestendigheid, de verwerkingsmogelijkheden en de grafische mogelijkheden. Van naam-, type- of frontplaten tot kunstwerken, onderzetters of gevelborden. Met de fabricage van geanodiseerde aluminium fronten, met inkleuring in meerdere kleuren, maakt R&D Fronten uw product helemaal af. Het beeld wordt in zijn geheel opgesloten in de anodiseerhuid van het aluminium. Hierdoor wordt het geheel krasvast, slijtvast en bestendig tegen schoonmaakmiddelen. Voor het basismateriaal heeft u de keuze uit verschillende groottes aluminium en uiteraard verschillende grondkleuren, van mat tot hoogglans.

Folie

Het bedrukken van pvc folie en polycarbonaat gebeurt door middel van zeeftechniek. Elke gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden en wordt bedrukt aan de achterzijde, waardoor de kwaliteit is gegarandeerd.

Frontplaten

Met de unieke frontplaat heeft u succes

Voor de realisatie van uw wensen en richtlijnen, passen wij een individuele vormgeving van uw frontplaten toe. De frontplaat is als drager van de bedieningselementen namelijk niet alleen het meest opvallende bouwdeel, maar ook een uniek design accent.

Kwaliteit: een belangrijke bouwsteen voor een optimaal productresultaat

De frontplaat wordt op de voorkant van uw module en op de meest diverse interface elementen gemonteerd. Hierdoor is een hoge kwaliteit uiterst noodzakelijk.

De frontplaat als innovatief bouwelement

Met onze frontplaten kunnen folietoetsen, schakelaars en andere bedieningselementen exact worden omgeven en overzichtelijk geordend. Voor deze onderdelen uit eigen productie houden wij rekening met alle complexe functiekenmerken. Daarbij voldoen onze frontplaten aan individuele en vernieuwende design richtlijnen.

Materiaal en design

Onze frontplaten worden vervaardigd van rvs, kunststof, staal en aluminium. De individuele vormgeving ligt geheel in uw handen. Door het unieke karakter van dit productelement, zullen uw klanten verrast zijn. Een belangrijk onderdeel voor de meest diverse schakelkasten en industriële behuizingen.

Bij R&D Fronten vindt u alles: de elementaire frontplaat, een toetsenbord of touchpanel, een combinatie met frontolie tot tevens een compleet systeem.

Offerte aanvraag / Contact opnemen