Regionaal zoeken
Adres
Logo
Pallethandel Zuid B.V.
Heerlerweg 114 B
Voerendaal
Limburg
Trefwoorden: Pallet groothandel, Pallets op maat, Pallet inkoop, Pallet verkoop, Hardhouten pallets, Bekistingen
Locatie van Pallethandel Zuid B.V. in Voerendaal
Overige rubrieken:
Pallethandel Zuid B.V.

Pallethandel Zuid B.V., Voerendaal

Pallet Handel Zuid B.V. is een klein, persoonlijk bedrijf gevestigd in Voerendaal, Zuid-Limburg. Door onze locatie zijn wij veel werkzaam in de grensstreek, in onder meer Acken, Heerlen, Maastricht, Born en Roermond. Flexibel, snel en maatwerk zijn woorden die ons bedrijf karakteriseren. Door onze grote voorraad en een ruim assortiment zijn wij in staat u een snelle levering te garanderen. Inkoop, verkoop, reparatie, nieuwe of gebruikte pallets nodig? Dan bent u bij Pallet Handel Zuid B.V. aan het juiste adres.

Service en kwaliteit

Bekistingen‘De klant is koning’ is ons uitgangspunt. Wij proberen ons aanbod zoveel mogelijk af te stemmen op uw behoeften. Een goede samenwerking is hierbij belangrijk. Door ons grote aanbod, kunnen wij vaak een snelle levering garanderen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk; een afwijkende maat pallet/bekisting is voor ons geen probleem!

Pallet Handel Zuid B.V. levert pallets die voldoen aan de eisen die internationaal worden gesteld. Hierdoor heeft u altijd een pallet van kwaliteit. Wij kopen en verkopen pallets, repareren wat kapot is en hergebruiken dit weer. Afval wordt op een milieuvriendelijk wijze verwerkt, hetzij hergebruikt of afgevoerd.

Producten

Door onze grote voorraad kunnen wij veel voorkomende pallets snel leveren. Ook voor het ophalen van pallets. Verder leveren wij ook maatwerk, in zowel grote als kleine partijen.

Neem contact met ons op en wij kunnen u vast van dienst zijn.

Pallet verkoop

Offerte aanvraag / Contact opnemen