Adres
Frans Geven Oud ijzer & Metaalhandel, Veenendaal

Frans Geven Oud ijzer & Metaalhandel
Serrenschans 2
Veenendaal
Utrecht

www.oudijzermetaalhandel.nl


Trefwoorden: Inkoop metaal en oud ijzer, Schroot inkoop, Koperkabels opkopen, Balkijzer ophalen, Nieuw staal afval, Accu afval ophalen, Afvoer ferrometalen, Afvoer non-ferro metalen, Ophalen metaalafval, Constructie ijzer ophalen

Rubrieken: Metaalbedrijven, Metaal Recycling, Oude Metalen, Oud ijzer en Metalen

Overige rubrieken:
Frans Geven Oud ijzer & Metaalhandel, Veenendaal

Frans Geven Oud IJzer & Metaalhandel, Veenendaal

Bij Frans Geven Oud ijzer & Metaalhandel kunt u terecht voor het plaatsen van containers, de inkoop van oud ijzer en metalen en sloopwerken. Tevens halen wij koper, messing, lood, aluminium, zink en gruisafval op.

Containers plaatsen

Maak gebruik van onze containerservice voor het verwijderen van oudijzer en metalen. Wij plaatsen containers in in diverse maten. Dit doen wij voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren.

Inkoop oud ijzer & metalen

Wij halen oud ijzer en diversen metalen op bij bedrijven en particulieren. Wij zorgen voor het sorteren en van de metalen zodat de zonder problemen hergebruikt (recyclen) kunnen worden. Oud schroot wordt omgesmolten door gespecialiseerde bedrijven en kunnen zo uiteindelijk weer in nieuwe producten gebruikt worden.

Sloopwerken

Heeft u oude machines of constructies die u in de weg staan? Wij helpen u bij het slopen van constructies en machines wij doen dit zowel op ons terrein als bij u op locatie. Slopen is een vak apart er staat of valt met, een gedegen planning, en vakkundig inzicht. Samen met u kijken wij naar de beste manier om op een verantwoorde wijze uw sloopwerken te verrichten en verzorgen voor u de sloop en afvoer van de gedemonteerde machines of constructies op een milieu vriendelijke manier.