Regionaal zoeken
Adres
Logo
Vess Cleaning
Hertogin Sophiastraat 14
Oss
Noord-Brabant
Trefwoorden: Schoonmaakbedrijf, Glasbewassing, Interieurschoonmaak, Buitenwerken, Particulieren, Bedrijven, Verse Groenten en Fruit, Exclusieve Groenten en Fruit, Kant en Klaar, Noord-Brabant
Locatie van Vess Cleaning in Oss
Overige rubrieken:
Vess Cleaning, Oss

Vess Cleaning, Oss

Vess Cleaning profileert zich als een sterke en onderscheidende speler op de regionale schoonmaakmarkt. Vess biedt traditionele en specialistische dienstverlening aan, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Professioneel schoonhouden is een vak waar zij trots op zijn.

Sinds de oprichting van het bedrijf, is Vess Cleaning hiermee enthousiast en bevlogen bezig. Zij vinden het leuk om met mensen om te gaan. Door goed te luisteren en door hun ruime ervaring, zijn zij in staat maatwerk te leveren tegen een scherpe prijs.

Aarzelt u niet om informatie aan te vragen over de diverse activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website

Vess vers, Oss

Met veel ervaring in de handel van groenten en fruit beschikt Vess vers over een breed scala aan producten en diensten. Door de rechtstreekse inkoop van betrouwbare bedrijven, is de prijs en de breedte van een grote voorraad producten met een snelle levering, de sterke eigenschappen van Vess vers.

De producten van Vess vers ondergaan diverse controles voordat ze worden geleverd aan onze klanten. Door een eigen kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem, dat wordt onderhouden door Vess vers en dat voldoet aan HACCP, staan zij garant voor service en kwaliteit.

Met een ervaren en enthousiaste verkoopteam probeert Vess vers haar doel te bereiken: aan de wensen van de klanten voldoen. Om uw keuze makkelijk te maken, hebben zij alleen kwaliteitsproducten in hun assortiment.

Vess vers is klaar voor uw bestelling van vandaag, de vraag van morgen en de leveringen in de toekomst! Kijk voor meer informatie op de website