Adres
Van Erve Orthopedische Expertise en Advies, Deventer

Van Erve Orthopedische Expertise en Advies
Jan Bronnerplantsoen 18
Deventer
Overijssel

www.van-erve-orthopedie.nl


Trefwoorden: Orthopedie, Keuringsrapporten bij orthopedische chirurgie, Orthopedische chirurgie, Advies bij letselschade, Correctierecht, Inzagerecht, Blokkeringsrecht, Medische aansprakelijkheid, Arbeidsongeschiktheid

Rubrieken: Medisch advies

Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00
Di 09:00 - 17:00
Wo 09:00 - 17:00
Do 09:00 - 17:00
Vr 09:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Van Erve Orthopedische Expertise en Advies, Deventer

Van Erve Orthopedische Expertise en Advies, Deventer

Letselschade advies

Het bureau Van Erve Orthopedische Expertise en Advies bestaat sinds 2011. Oprichter en zaakvoerder dr. van Erve beschikt over 20 jaar ervaring als orthopeed. In 2000 studeerde hij af als orthopedisch chirurg. Bij het bureau is ook dr. van Loon werkzaam, tevens orthopedisch chirurg.

Orthopedische chirurgie

Wij houden ons bezig met het opstellen van keuringsrapporten betrekking hebbende op orthopedisch chirurgische problematiek. Het betreft hier onderzoek en rapportage inzake de gevolgen op orthopedisch chirurgisch vakgebied van een ongeval in het kader van een ongevallenverzekering, maar ook letselschade, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkstelling behoren tot ons werkterrein.

Daarnaast geeft Van Erve Orthopedische Expertise en Advies ook advies aan derden betreffende letselschade, medische verwijtbaarheid op orthopedisch en traumatologisch gebied, orthopedisch wetenschappelijk onderzoek, op te zetten organisatiestructuren en invulling van personele bezetting van orthopedische praktijken.

Keuringsrapporten bij orthopedische chirurgieHet bureau heeft als doel om volledig onafhankelijk van opdrachtgever en de te keuren persoon, geheel objectief, kwalitatief hoogwaardige orthopedisch chirurgische expertiserapporten af te leveren. Het bureau werkt volgens de regels van de Geneeskundig Adiseurs Verzekeringszaken (GAV)  en de Commissie Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (CIA), vaste commissie van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)

Onze cliënten bestaan onder meer uit letselschade advocaten, verzekeraars, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen, algemeen chirurgen, en rechtsbedrijven. Wij werken veelal op contractbasis.

CorrectierechtU kunt steeds op korte termijn terecht en de beoordeling volgt binnen 6 weken na beoordeling. Indien gewenst kan de keuring bij u thuis plaatsvinden. Röntgenonderzoek kan indien noodzakelijk geschieden in een ziekenhuis bij u in de buurt.

Wenst u nadere informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen