Adres
Piet Martens Interieurwerken, Heusden

Piet Martens Interieurwerken
Den Wingerd 5
Heusden
Noord-Brabant

www.pietmartensinterieurwerken.nl

Trefwoorden: Op maat gemaakte keukens, Badmeubels maken, Slaapkamerkast op maat maken, Interieurwerken op maat laten maken, Keukenapparatuur, Keukenbladen, Maatkeukens, Keukens op maat laten maken, Interieur betimmering, Aftimmerwerk

Rubrieken: Timmerwerken, Keukens en Badkamers, Interieur, slaapkamers, Interieurbetimmering

Openingstijden
Ma 09:00 - 19:00
Di 09:00 - 19:00
Wo 09:00 - 19:00
Do 09:00 - 19:00
Vr 09:00 - 19:00
Za 09:00 - 19:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Piet Martens Interieurwerken, Heusden

Piet Martens Interieurwerken, Heusden

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw interieurwerken? Dan bent u bij Piet Martens Interieurwerken uit Heusden aan het juiste adres! Met maar liefst 25 jaar ervaring op de teller als interieurbouwer is zaakvoerder Piet Martens een echte specialist te noemen. Dhr Martens helpt u uw droom te realiseren en dat doet hij met passie. Bij Piet Martens Interieurwerken staat de klant altijd op nummer één en werkt hij met uiterste precisie naar de wensen van de klant.

Werkzaamheden Piet Martens Interieurwerken

  • Interieur op maat: Bij Piet Martens leveren wij maatwerk en interieurwerken af zoals u dat mag verwachten. Bij ons is dan ook alles mogelijk. Het interieur wordt op maat gemaakt en natuurlijk mooi afgewerkt met de juiste materialen die het beste bij uw nieuwe interieur passen. U droomt, wij realiseren.

  • Werkwijze: Een maatwerk begint bij het idee van de klant. De zaakvoerder luistert daarom in een voorgesprek naar de wensen van de klant om deze om te gaan zetten naar het ideale ontwerp voor een maatwerk. Dat kan zijn voor bijvoorbeeld een keuken, badmeubel, slaapkamerkast of ander interieur. Bij Piet Martens Interieurwerken wordt er altijd gezorgd voor een passend en functioneel ontwerp. Alles wordt met uiterste zorg op- en ingemeten om er voor te zorgen dat alles naadloos past bij de plaatsing. Voor de juiste kleuren en materialen komt de zaakvoerder nogmaals langs zodat u de juiste keuze kunt maken en indien nodig advies hierover krijgt.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Piet Martens levert kwalitatief hoogwaardige interieurwerken. Met een ruime keuze uit verschillende opties voor extra luxe en gemak zult u altijd slagen bij Dhr. Martens. Kijkt u eens op uw gemak rond op de website voor alle overige diensten en mogelijkheden. Als u voor kwaliteit gaat kiest u de specialist in maatkeukens / badmeubels en slaapkamerkasten als uw partner.
Wenst u nog aanvullede informatie, heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!
 
 
Piet Martens Interieurwerken
 
 
 
Offerte aanvraag / Contact opnemen