Regionaal zoeken
Adres
Logo
Boterhoek Schilders
Stationsstraat 2
Oudelande
Zeeland
Trefwoorden: Schilderwerken, Binnenschilder, Buitenschilder, Schilder, Glaszetter, Glas afwerking, Glazenmaker, Behangwerkzaamheden, Houtrotreparatie
Locatie van Boterhoek Schilders in Oudelande
Overige rubrieken:
Boterhoek Schilders, Oudelande

Boterhoek Schilders, Oudelande

 

BinnenschilderBoterhoek Schilders is een professioneel schildersbedrijf voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij bieden u zowel binnen- als buitenschilderwerk voor een betaalbare prijs.

Diensten

Buiten- en binnenschilderwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het schilder- en onderhoudswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om binnen of buitenwerk, wij zorgen voor een perfecte Houtrotreparatieafwerking.

Wandafwerking

  • Behang: behang kunnen we leveren en verwerken in alle kleuren en vormen.
  • Sierpleister: wij zijn gespecialiseerd in de afwerking van wanden en/of plafonds in uw woning.
  • Glasweefsel: dit is tegenwoordig een veel toegepaste wandafwerkingsvorm. Een zeer duurzaam product, die de ondergrond versterkt en scheuroverbruggend werkt. Daarnaast heeft het een decoratieve uitstraling.

BehangwerkzaamhedenKleuradvies

Het is niet gemakkelijk om de juiste kleuren te kiezen. Er dienen met vele zaken als lichtinval, stijl en smaak rekening te worden gehouden. Wij helpen u daarom bij het vinden van de passende kleuren.

Houtrotreparatie

Hebben uw kozijnen en/of deuren te lijden van houtrot? Reparatie is in vele gevallen door ons mogelijk.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.