Adres
Gemro, Noordwijk

Gemro
Hoogtij 64
Noordwijk
Zuid-Holland

www.gemro.nl

Trefwoorden: Veranda's, en, Terrasoverkappingen, Serre's, Kunsstof, Kozijnen, Zonnewering, Infraroodstraling

Rubrieken: Dakkapellen, Zonweringen & Rolluiken, Tuinmeubelen, Serre's en Veranda's, Overkappingen

Overige rubrieken:
Gemro, Noordwijk

DOE HET ZELF PAKETTEN!

Service

Gemro maakt werk van service. Bij Gemro staat u nooit voor verrassingen. Zo weet u vooraf altijd precies wat de kosten zijn. Indien nodig bezoeken wij u vrijblijvend om de juiste maten te nemen. Op een uitgebreide offerte leest u alles nog eens op uw gemak terug.

Wij maken uitsluitend gebruik van vakkundige en ervaren eigen monteurs. Die zorgen voor een perfecte montage en afwerking. Tenslotte kunt u ook vertrouwen op een uitstekende nazorg. Mocht het nodig zijn, dan staan wij snel bij u voor de deur voor een reparatie of vervanging. En natuurlijk geven wij een uitgebreide garantie op al onze producten.

Garantie

Gemro staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten en doen wij over garantie niet moeilijk. Zo geven wij op onze kozijnen maar liefst 10 jaar garantie. Maar ook voor onze andere producten geldt een comfortabele, ruime garantieperiode. Natuurlijk staat die vermeld in de offerte. Wilt u weten wat wij verstaan onder garantie? Neem dan contact op

Offerte aanvraag / Contact opnemen