Regionaal zoeken
Adres
Logo
Philippo Badkamers
Keyserswey 35
Noordwijk
Zuid-Holland
Trefwoorden: Sanitairartikelen, kraan, tegelvloer, levering, montage, tegels, showroom, Noordwijk
Locatie van Philippo Badkamers in Noordwijk
Overige rubrieken:
Philippo Badkamers, Noordwijk

Philippo Badkamers - Noordwijk


**Al uw Sanitaireprodukten kunnen wij voor u plaatsen ook het loodgieterswerk en tevens voor Exclusieg tegelwerk**

Wilt u een nieuwe kraan, tegelvloer of een compleet nieuwe badkamer?
Bij Philippo badkamers bent u op het juiste adres voor vakkundig advies, service op het gebied van levering én montage van sanitair en tegels, kortom u vindt bij ons alles onder één dak.

Het verbouwen van een badkamer of aanbrengen van een tegelvloer is een ingrijpende operatie. In onze showroom inventariseren wij uw wensen, geven deskundig advies en komen met creatieve oplossingen die passen bij uw budget.

Op deze website kunt u al een impressie krijgen van de mogelijkheden, maar natuurlijk nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom te Noordwijk. Graag tot ziens!

Tegels en natuursteen

Een belangrijke keuze en zeer bepalend voor sfeer en uitstraling van uw ruimte is de keuze die u kunt maken uit tegels en/of natuursteen. Er zijn vele mogelijkheden en combinaties te maken.
In onze showroom geven wij een indruk van deze mogelijkheden en heeft u keuze uit zowel keramische tegels als natuursteen, variërend van (glas)mozaïk, rvslook-tegels, traditioneel tot extra groot formaat.
Graag geven wij advies en informatie over de eigenschappen van de diverse producten en kijken samen met u wat een goede toepassing zou zijn in uw situatie.

Heeft u uw keuze gemaakt, het aanbrengen van de tegels valt of staat met het vakmanschap van de tegelzetter. Onze mensen zijn in staat om alle tegel en natuursteensoorten te verwerken of het nu traditionele keramische tegels, glasmozaïk, natuursteen of XXL tegels betreft zodat u verzekerd bent van een fraai eindresultaat.

Hieronder treft u overzicht aan van fabrikanten waar wij graag mee werken.
Ze onderscheiden zich en zijn toonaangevend op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, vormgeving of een combinatie van deze eigenschappen.

Door te klikken op de naam van de fabrikant komt u automatisch op de website en kunt u een impressie krijgen van de mogelijkheden.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.