Regionaal zoeken
Adres
Logo
A. Vonk Schilders
Hooiijzer 68
Oostzaan
Noord-Holland
Trefwoorden: Betonreparatie, Gevelonderhoud, Impregneren, Buitenschilder, Schilders, Schilderwerkzaamheden, Schildersbedrijf, Vochtbestrijding, Onderhoudswerkzaamheden, Binnenschilder
Locatie van A. Vonk Schilders in Oostzaan
Overige rubrieken:
A. Vonk Schilders, Oostzaan

A. VONK SCHILDERS

Al ruim 20 jaar is Vonk Schilders specialist op het vlak van onder meer betonherstel, vochtbestrijding, schilderswerkzaamheden, vloercoatings en gevelrenovatie. Door de in de loop der jaren opgebouwde kennis is Vonk in staat om zowel monumentale panden als moderne gebouwen op de meest doeltreffende manier te renoveren, onderhouden en herstellen.

Vonk Schilders werkt nauw samen met gerenommeerde producenten. Hun kennis staat garant voor de toelevering van de beste producten, welke vervolgens worden gebruikt en toegepast door het vakbekwame personeel van Vonk. Op deze manier is een optimale kwaliteit gegarandeerd. Vonk Schilders houdt nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Met het oog op milieu wordt er de laatste jaren steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze formule uitstekend werkt.

Tot de opdrachtgevers van Vonk Schilders behoren onder meer diverse woningbouw-verenigingen, de particuliere verenigingen van eigenaren, VvE-beheerders, en uiteraard vele particulieren. Het personeel werkt in groepjes met elk zijn eigen vakbekwaamheid, zodat een totaalpakket kan worden aangeboden. Het bedrijf opereert voornamelijk in de regio Noord Holland, maar ook hierbuiten.

Door de aanwezigheid van eigen steigermaterieel, schaftketen enzovoort en een ruime voorraad van de meest voorkomende materialen is Vonk Schilders in staat om een werk snel en efficiŽnt uit te voeren.

Wilt u graag meer informatie, een offerte of advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Vonk Schilders!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.