Regionaal zoeken
Adres
Logo
Action Days B.V.
Zevenbergseweg 45
Berghem
Noord-Brabant
Trefwoorden: Gemotoriseerd, Quads, Jeepsafari, Vrijgezellenfeesten, Eindhoven, Nijmegen, Groepsdagen, Bedrijfsdagen, Oss, Berghem
Locatie van Action Days B.V. in Berghem
Overige rubrieken:
Action Days B.V., Berghem

Action Days B.V., Berghem


Action Days B.V. verzorgt de organisatie en uitvoering van sportieve gemotoriseerde evenementen, personeelsfeesten, bedrijfs- (thema) feesten, familiebijeenkomsten, relatiedagen en vrijgezellenfeesten. Wij staan garant voor sportief vermaak.

Motor Action Days worden georganiseerd op Motodrome New Seven Hills te Berghem (Oss). Voor informatie over het circuit klikt u hier om verder te gaan naar de website van New Seven Hills

U vindt bij Action Days B.V. het grootste aanbod van gemotoriseerde activiteiten. De arrangementen zijn zo samengesteld dat de nadruk vooral ligt op sensatie, teamgeest, sportiviteit en sportieve rivaliteit, waarbij de veiligheid bij ons de hoogste prioriteit heeft. De programma's zijn spannend, uitdagend en veelzijdig. Beleef zelf eens de sensatie van snelheid en actie.

De verschillende onderdelen van het programma zijn uitstekend geschikt om in teamverband uit te oefenen. U heeft de keuze uit een of meerdere onderstaande onderdelen. Klik op een afbeelding om meer over een onderdeel te lezen.

De catering tijdens u Action Day kunnen wij compleet voor u verzorgen. Dit kan zijn in de vorm van een kopje koffie/thee met cake of gebak bij aankomst. Lunch is mogelijk vanaf 10 personen en een barbecue, koud/warm buffet of een chinees buffet vanaf  20 personen.

Heeft u specifieke wensen, een bijzondere doelstelling of een bepaald thema in gedachte, dat is zelfs mogelijk bij ons. Wij verzorgen voor u op maat. Bijna niets is Motor Action Days te gek. Overleg het met ons en we maken voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.