Regionaal zoeken
Adres
Logo
Ikke Kinderopvang
Dennenstraat 71
Nijmegen
Gelderland
Trefwoorden: Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Nijmegen, Ikke
Locatie van Ikke Kinderopvang in Nijmegen
Overige rubrieken:
Ikke Kinderopvang

Ikke Kinderopvang - Nijmegen


Actief met uw kind en alert op ontwikkeling. Thuis in kinderopvang.

Kinderopvang Ikke is gehuisvest in een gerenoveerde boerderij. Het pand dateert uit 1774 en is uniek in Nijmegen. De accommodatie is aangepast aan overheidsnormen voor kinderdagopvang. De ligging van Ikke is centraal, nabij de A73 en op 5 minuten afstand van het centrum van Nijmegen. Rondom het pand ligt een ruim begroeide zonnige tuin grenzend aan sportvelden. Dit betekent weinig geluidsoverlast en rust voor de kinderen.

Groepsindeling Ikke verzorgt dagopvang voor 80 kinderen van 10 weken tot 4 jaar. De indeling bestaat uit 3 horizontale groepen.De babygroep met 8 kinderen, de dreumes en peutergroep elk 16 kinderen. Horizontale groepen geven doelstellingen van Emmi Pikkler en Reggio Emillia beleid het best weer. Het opendeurenbeleid is dagelijks van 07.30-09.30. Dit biedt kinderen gelegenheid om het gebouw te ontdekken,leren rekening houden met elkaar, maar ook elkaar kunnen bezoeken. De afzonderlijke babygroep is een noodruimte. De vraag van opvang intern was zo groot, dat 2e en 3e kinderen niet geplaatst konden worden, en ouders voor een andere kinderopvang zouden moeten uitwijken. Uitbreiding van een nieuwe babygroep is voorhanden in 2010.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.