Adres
Global Systems and Software B.V., Nijmegen

Global Systems and Software B.V.
Windmolenweg 9-11
Nijmegen
Gelderland

www.gsens.nl

Trefwoorden: SGI, Oosterhout, Storage, Noord-Brabant, HP, Amsterdam, Cisco, Noord-Holland, Netwerking, Zuid-Holland

Rubrieken: Software, Hard en Software, Servicebureaus en Diensten

Overige rubrieken:
Global Systems and Software B.V., Nijmegen

Global Systems and Software vindt zijn oorsprong in 1987 als onderdeel van Winkelman Computers B.V. en is een solide leverancier van hardware, software en randapparatuur. In 1987 is Hans Winkelman begonnen met de verkoop van hardware. Na een jarenlange uitstekende staat van dienst in de branche en de opbouw van een grote en solide klantenportefeuille, is in 2007 begonnen met de overdracht van de portefeuille en de werkwijze naar Global Systems and Software. Hans Winkelman is en blijft betrokken bij ons om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Het is ons er zeer aan gelegen de door Winkelman Computers zo gewaardeerde relaties met hetzelfde wederzijdse vertrouwen te kunnen en mogen bedienen.

Onze klanten bevinden zich met name in de petrochemie, financiële dienstverlening en bij de overheid. Daarnaast kunnen we een aantal multinationals tot onze clientèle rekenen. Wij streven ernaar, om het kopen van ICT-producten voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zijn hét One stop shopping Point, van kabel tot mainframe. Vanwege onze compacte omvang en daardoor korte lijnen zijn wij in staat u snel en adequaat in uw behoefte te voorzien.

Naast de verkoop van hardware en het onderhoud daarvan bieden wij ook de mogelijkheid uw verouderde apparatuur tegen een marktconforme prijs aan te kopen.

Bedrijven en instellingen verwachten van hun ICT-leverancier dat zij hun orders snel, voordelig en zo makkelijk mogelijk op de plaats van bestemming krijgen. Bij Global Systems and Software bent u hiervoor aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop en logistiek van hardware hebben wij voor u altijd de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke wensen

U staat bij ons centraal. We zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u nu en in de toekomst 100% tevreden bent.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 024-348 05 30 en faxnummer 024-348 20 02 of u kunt schrijven naar: Global Systems and Software, Molenweg 11, 6679 AP, Oosterhout (Gld).

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen