Adres
Huisdieren Bus, Cothen

Huisdieren Bus
Pruimenakker 9
Cothen
Utrecht

www.leerjehondkennen.nl
www.leerjehondkennen.com
www.leerjehondkennen.be


Trefwoorden: Hondengedrag, Kattengedrag, Hondenvoeding, Kattenvoeding, Hondenspelen, Kattenspelen, Trainingen, Workshops, Gedragscommunicatie, Dierenbenodigdheden

Rubrieken: Dieren, Dierenverzorging, Hondentraining, Honden benodigdheden

Overige rubrieken:
Huisdieren Bus, Cothen

Huisdieren Bus Nieuwegein

Waarom zou u langs de dierenarts gaan met uw huisdier om te zien wat er verbeterd kan worden.
Voor uw huisdier is het bij de dierenarts vaak geen pretje. Voor u en uw huisdier is het prettiger als u thuis kunt blijven. U hoeft maar te bellen en wij komen langs met onze speciale "Huisdierenbus".

Leerjehondkennen.nl heeft 25 jaar ervaring met huisdieren van honden t/m reptielen. Het maakt voor ons niet uit welk dier u heeft. Alle dieren hebben een karakter, gedrag en specifieke wensen wat hem uniek maakt. Ze hebben allemaal zorg nodig, beetje liefde en een beetje aandacht.
Wij bekijken wat u en uw huisdier nodig hebben om tot een goede verstandhouding te komen. En u, uw gezin en uw huisdier worden een stuk gelukkiger.

Na een bezoek of workshop evalueren wij graag over de geleverde dienst. Wij zien het liefst een tevreden klant maar leren ook graag van onze fouten. Zo kunnen wij u weer beter van dienst zijn. Als het even kan vragen wij of u een korte reactie wilt geven die wij plaatsen op de website zodat anderen kunnen delen in die ervaring.

Offerte aanvraag / Contact opnemen