Adres
Natuurliik Voelen, Enter

Natuurliik Voelen
Erve Hobbelinck 1
Enter
Overijssel

www.natuurliikinverbinding.nl


Trefwoorden: Lichaam en geest in balans, Energetisch lichaamswerk, Psychische klachten, Stressbehandeling, Hoogsensitiviteit, Lichamelijke klachten, Bewustwording, Natuurlijk mooi, Natuurlijke verrijking van lichaam, Verbinding met jezelf

Rubrieken: Ontspanning, Nagelstudio's, Visagie, Make-up, Energetische - Therapie

Overige rubrieken:
Natuurliik Voelen, Enter

Natuurlijk Voelen, Enter

Natuurlijk Voelen

Onze website is Natuurliik in Verbinding genoemd, omdat het juist zo belangrijk is dat je vanuit jezelf: ik in verbinding, doet datgene waar je Hart in ligt. Dan voel je de liefde en passie en dat geeft je de natuurlijk verrijking. Daardoor geef je ook veel aan anderen. Juist dit willen wij overbrengen op mensen.

Dit aanpassen en inhouden vergt ook veel van lichaam en geest. Meestal gebeurt dit onbewust, waardoor we onze natuurliike balans en vitaliteit verliezen en daarmee ook ons plezier. Ergens zijn we uit verbinding gegaan en vervreemd geraakt van ons lichaam. We zijn daarmee het contact met ons Zelf verloren en daardoor geblokkeerd geraakt.

Hierdoor ontstaan er ook vaak psychische klachten en lichamelijke klachten zoals: onrust, stress, ontevredenheid, frustratie en irritatie, vermoeidheid, hoofdpijn en slecht slapen en hoogsensitiviteit. Lichamelijke klachten als nek-, rug- en schouderklachten,  depressieve gevoelens en burn out zijn ook veel voorkomende klachten wanneer lichaam en geest in niet balans zijn.

Om een verbinding terug te vinden met uw bewustzijn en om geest en lichaam weer in balans te brengen, kunt u bij Natuurlijk Voelen terecht voor een energetische therapie. Hierbij gaan we diep in op energetisch lichaamswerk om de balans terug te vinden met uw lichaam en de energiestromen in uw omgeving.

Uiteraard hoort bij Natuurlijk voelen ook Natuurlijk mooi. We zorgen voor extra ontspanning door een natuurlijke make-up, complete visagie en verzorging van uw nagels. Natuurliik Voelen verleent haar diensten ook in Almelo, Rijssen, Wierden, Hengelo en Goor.

Offerte aanvraag / Contact opnemen